posi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 witam, od niedawna używam opere, nie mam autouzupełniania w ie dwa razy klikłem i się rozwijało, a tutaj tego nie ma, nie wiem czy to jest normalne działanie tego programu, a moze jakoś inaczej się je uruchamia, troche jest to denerwujace, i podobny problem jest zapamietywaniem hasła, za każdym razem po wejściu na aukcje musze wpisywać nick i hasło, niby w opcjach włączone jest autouzupełnianie i zapamiętywanie hasła. Z góry dziękuje za jakiekolwiek rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jak wchodzisz na aukcje to nacisnij alt+enter albo ctrl-enter nie pamietam juz to samo wpisze haslo login i kliknie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 sprawdziłem działa, odrazu lepiej bardzo dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...