damiang Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam! Mam problem z podjęciem decyzji o kupnie monitora LCD 19''. Chciałbym przeznaczyć na to ok. 2000-2500 zł. Monitor byłby wykorzystywany praktycznie do wszystkiego począwszy od edytora tekstu poprzez filmy i gry (głównie to drugie). Wiem, że ciężko jest znaleść coś uniwersalnego ale chciałbym zapoznać się z opiniami i doświadczeniami użytkowników posiadających tej wielkość monitory LCD. Na uwadze mam poniższe modele: 1. 19" LG Flatron L1940P http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16428 2. 19" LG Flatron L1980U http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17066 3. 19" Samsung SyncMaster 913N (pivot) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17298 4. 19" Samsung SyncMaster 193P black http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12261 5. 19" Sony HS95PB (czarny) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17252 Co sądzicie o powyższych modelach??? Proszę o wasze opinie bo do 5maja muszę podjąć decyzję. Z gory dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Podczepaim sie pod pytanie, poniewaz mam podobny dylemat. Jedno co wiem, to ze zlacze musi byc DVI bo przy takim rozmiarze znieksztalcenia sa juz widoczne. jest tyle podobnych monitorow, ze nie wiadomo na co sie zdecydowac... w dodatku wiekszosc matryc jest produkowana w tych samych fabrykach i juz sam nie wiem co moze sprawic ze kupie ten a nie inny monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam! Mam problem z podjęciem decyzji o kupnie monitora LCD 19''. Chciałbym .... Co sądzicie o powyższych modelach??? Proszę o wasze opinie bo do 5maja muszę podjąć decyzję. Z gory dzięki 1410744[/snapback] Jezeli myslisz o uniwersalnosci to tylko sony podpada pod Twoje zastosowania, w innych wypadkach masz albo szybką reakcję i słabe kolory/kąty albo smuzenie i dobre kolory i kąty. Są inne uniwersalne monitory np Viewsonik VP191s/b 8ms (tylko musiz kupić najnowszy model o oznaczeniach VP191b – A1W050420001 VP191s – A2S050220001 wtedy będzie miał 8ms) Dosłownie na dniach pojawił się ciekawy monitor za dobrą cene: http://www.sirius.pl/news.php?id=4828 Inne ciekawe monitory to HP L1955, Fujitsu P19-2. Wymienione monitory są na matrycy VA tak jak np w LG1940P, samsung 193P ale mają tzw dopalacze przez co są 3x szybsze. Są niepotwierdzone informacje ze ten sony HS95PB jest szybki bo tez ma dopalacz. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Ten Xerox jest przegięty ... takie parametry za taka cenę?? Na sieci prawie nic o nim nie ma :/ ... Oficjalna strona Xeroxa - XA7-19i-8ms Jak gwarancja? Niedawno Philips wprowadził gwarkę na wypalone piksele - korci mnie lcd 19 Philips 190B5CS.... :rolleyes: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ten Xerox jest przegięty ... takie parametry za taka cenę?? Na sieci prawie nic o nim nie ma :/ ... Oficjalna strona Xeroxa - 1411574[/snapback] Dobre dobre.... :razz: już niedługo będą pisać może o dwóch milisekundach :razz: Ludzie to ściema - nie ma takiej technologii która daje 170 stopmi, 8ms i jasność 1000 do jednego :lol: :lol: :lol: :lol: Oczywiście LG i Philips to te same matryce, a LG ma taka gwarancję już dawno.... Wszystkie 5 modeli z pierwszego postu zasługuje na uwagę. Przestrzegam przed modelami wynalazkami, firmy które do tej pory produkowały np. proszki do prania :wink: biorą się za monitory... ech.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgadza się - LG i Philips to to samo, tylko filipek ma wbudowane głośniki a LG nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Dobre dobre.... :razz: już niedługo będą pisać może o dwóch milisekundach :razz: Ludzie to ściema - nie ma takiej technologii która daje 170 stopmi, 8ms i jasność 1000 do jednego :lol: :lol: :lol: :lol: Oczywiście LG i Philips to te same matryce, a LG ma taka gwarancję już dawno.... Wszystkie 5 modeli z pierwszego postu zasługuje na uwagę. Przestrzegam przed modelami wynalazkami, firmy które do tej pory produkowały np. proszki do prania :wink: biorą się za monitory... ech.... 1411655[/snapback] Ludzie wyjdzcie z polskiego rynku i ruszcie się na zagranniczne fora. O Xeroxie jest głosno na forum niemieckim, a technologia dopalacza w nim zastosowana juz dawno jest w telewizorach LCD i powoli wchodzi do monitorow LCD. Jestescie o ~rok do tyłu. Trzeba było się przejechać na CEBIT 2005 i zobaczyć na własne oczy(np fujitsu P19-2 i Samsung 193P+). Matryce ktore są w w/w monitorach to PVA kontrast 1000:1 reakcja 8ms kąty 178/178 juz dawno na stronie producenta: http://www.samsung.com/Products/TFTLCD/Mon...E4/LTM190E4.htm lol lol lol lol no nie? Co więcej jest juz monitor 8ms z kontrastem 1500:1 samsung 173P+: http://dec.samsungmonitor.com.cn/ na tej matrycy jest xerox: http://www.auo.com/auoDEV/products.php?sec...id=8&items_id=1 Zorientujcie sie w rynku LCD i nie piszcie bzdur. Taki monitor HP L1955 jest mało znany bo do ~stycznia 2005 kosztował ponad 4000zł!. Ja tu pisze o nowosciach a nie o starociach ktore są juz kilka lat na rynku. 100x od tytch wszystkich wymienionych w pierwszym poscie (poza sony) wolał bym tego HP L1955, teraz mozna go kupić juz za 1750zł. Własnie monitory takich gigantow jak HP,Dell,Fujitsu pojawiają się najwczesniej z zainstalowanymi najnowszymi matrycami. Przykład wspomniana nowość: matryca PVA samsunga prezentowana na CEBICIE 2005 - samsung jeszcze nie ma oficjalnie swojego monitora na tej matrycy a juz w sprzedazy są monitory HP,Fujitsu na niej. Monitor Samsung 193P+ 8ms pojawi sie na jesieni. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Dodam jeszcze dwa linki do filmow pokazujących roznice w smuzeniu w doom3: Samsung 193P: http://www.prad.de/download/samsung.avi HP L1955: http://www.prad.de/download/hp.avi Monitory na tych samych matrycach samsunga ale HP ma dopalacz. W Doom3 na HP kamera jest poruszana szybciej i mimo to obraz mniej smuzy niz na samsungu. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 dzięki za linki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 dzięki za linki :D 1412125[/snapback] no to jeszcze jeden.....nowość, mam go jest ....THEBEŚCIAK! IIYAMA Ekran TFT 19" Prolite E480S-W (8ms) kupiłem na Pixmanii(+przesyłka 60zł) http://www.pixmania.com/pl/pl/91383/art/ii...olite-e480.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 no to jeszcze jeden.....nowość, mam go jest ....THEBEŚCIAK! IIYAMA Ekran TFT 19" Prolite E480S-W (8ms) kupiłem na Pixmanii(+przesyłka 60zł) 1412359[/snapback] Zwykłe TN "8ms" jakich wiele, jeszcze brak DVI - ale przepłaciłeś :-P Jakbyś dostał iiyame H1900 8ms to było by coś... :D Jak TN i 19" to wg mnie najlepszy obecnie jest hyunadi L90D+ na pixmanii prawie ta sama cena co iiyama i ma DVI. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Qm.friend szybka odpowiedź: Twoje HP daje fajną gwarancję: Standardowa umowa gwarancyjna Trzyletnia ograniczona gwarancja na części, robociznę i serwis na miejscu, obejmująca podświetlenie. Dostępność zależna od regionu. Obowiązują pewne ograniczenia i wyłączenia. Szczegółowych informacji udziela dział obsługi klientów HP. I to wszystko(co ja z tego wiem), szczerze powiedziawszy niechciałbym żeby monitor mi strzelał po oczach kilkoma czerwonymi pikselami. Wyjaśnij mi czym jest ten "dopalacz", bo twoje linki mimo że są dosyc przekonywujące niewiele mi mówią o trwałości tych matryc itp.... ja bym wybrał sprawdzony na rynku sprzęt, w rozsądnej cenie. Nie twierdzę, że HP jest złą firmą, jednak XeroX mnie nie przekonał. Poza tym i tak nie przekonują mnie informacje podane na stronie producenta, gdyż nawet jeśli chodzi o matryce TN jest wiele przekłamań... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Tak podczepiając się, zapytam wprost: Jaki panel LCD w cenie max 1500 zł opłaci się kupić ? Panel ma służyć i do pracy i do rozrywki (filmy. gierki) Skłaniam się ku Samsungowi i Neovo (gwarancja niezła) i częściowo MAG. Ale im więcej czytam, tym mniej wiem :( Mógłby ktoś "oblatany w te klocki" polecić mi konkretne modele jakieś ? Z góry dzięki za pomoc. PS: niekoniecznie muszą być te firmy. Aczkolwiek zależy mi na najlepszym stosunku cena/jakość/gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Muszę sie zgodzić z twierdzeniem, iż lepiej jest brać coś z porządną gwarancją niż super paramterami i ryzykować. Monitor możemy zawsze zamienic na lepszy - a kto będzie chciał kupic lcd z X wypalonymi pikselami, powiedzmy za 80% ceny sklepowej? .... Tym bardziej, że tempo zmian w technologii LCD przybiera na sile :) ... Z CRT nie było tego problemu - jedyna uniwersalna klasyfikacja do odświeżanie - im więcej tym lepiej - reszta czyli geometria i kolory to już były cechy indywidualnych egzemplarzy, (często różne nawet z tej samej serii). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 MAM PROBLEM W WYBORZE LCD 19`` MOJE TYPY: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=1...id=22&grupa=307 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4245...f31303139313043 http://age.pl/podzespoly/opis.php?k=243&id=16840&company= --------------- INNACZEJ PISZĄC : NEOVO F-419 BELINEA 101910C IMAX LM19C silver ------------------------------- GRY/NET --- RÓŻNIE W JEDNE DZIEŃ 20/80 W INNY 80/20 AHA MAX CENA TO 1500 ZŁ --- WE WROCŁAWIU -- ZE SKLEPU I Z GWARANCJĄ --- BO MUSI BYĆ NA RATY ------------ GG 3036259 --- JAK NAJSZYBCIEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 IMHO żaden z nich. Neovo za wolne jest i będize smużyć w grach filmach, do innych zastosowań znakomite jest (może poza tą szybą ochronną) Belinea, IMHO only biuro. IMAX - :| Weź Samsunga, Iyamę jakąś. Zresztą, wpadnie tu kucyk, to doradzi coś dobrego (chyba) Z tą kasą to raczej na 17" powinieneś polować, albo dodać 100 PLN i w Siriusie wydębić Samsunga 913N (sprawdź parametry, do gier miodzio :) ) Jutro powinien do mnie przyjść B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 za tę kwotę nie kupisz dobrej 19 - sensowane IIyamy są od 1700 wzwyż - ale ludzie je mają i nie narzekają. Porząðnie wygląda dopiero to: Viewsonic VP191 - 2200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jak chcesz kupić coś bez DVI, to kupisz. Może np. LG1930SQ za około 1350zł. Pograć pograsz, (12ms) film też obejrzysz itp.... Tani i dobry panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Ja mam tego VS. Kupowalem w czasach kiedy producent podawal jeszce czas 25ms i prawde mowiac w to nagle przyspieszenie nie wierze, bo moje wrazenia z uzytkowania sa dokladnie takie same jak te opisane w linku Myszaqu'a. No moze poza tym, ze jak przeciwnik w fpp biega bokiem to bardziej smuzy ;);). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 MAM OGRANICZONY WYBÓR ZE STRONY FINANSOWEJ :) A WIĘC OGLĄDALEM W SKLEPACH WYŻEJ WYMIENIONE MONITORKI -- I ZAŚWITAŁO MI COŚ A MIANOWICIE GWARANCJA KTO MA LEPRZĄ ??? LG CZY NEOVO NIBY LG DAJE ZERO PIXELI -- ALE JAK TO WYGLĄDA DOKLADNIE W PRAKTYCE NEOVO DAJE JAKIŚ TAM WZÓR 9KWADRATÓW NA PANELU I NIBY ŚRODKOWY JEST 0 BAD PIXELI ZAWSZE A ZA RESZTĘ NIE ODPOWAIDAJĄ MOOJ WYBÓR JEST NEOVO F-419 Z TAMTYCH WYŻEJ JUŻ GO WYBRAŁEM ALBO MUSIAL BYM DOZBIERAĆ I KUPIĆ COŚ LG np MODEL 1930B -- ZE WZGLĘDU NA TĄ USZĄCĄ GWARANCJĘ -- TE ZERO PIXELI -- ALE JAK TO MA SIĘ DO ŻECZYWISTOŚCI W SZAJS - UNGA NIE WIEŻĘ --- NIGDY NIE UFAŁEM I NIE BĘDE UFAŁ TEY FIRMIE WIDZIAŁEM W SKLEPACH ODPALONE SZAJSUNGI SŁABO WYPADĄŁY PRZY NEOVO NAWET NIE MOOWIĄC JUŻ O SONY ---- CHODZI MI CAŁUTKI CZAS O 19 CALI WIEM , ZE SZAJSUNG NAKLEPAŁ SE RENOMY TAK JAK ADIDAS -- ADIDAS REBOK NAIKI SPOKO -- LUBIĘ TE FIRMY MAJĄ DOBRĄ ODZIEŻ SPORTOWĄ OD BUCIKÓW POCZAPECZKI ALE ALE SZAJSUNG ZROBIL TROSZKE 17 TEK I NABIL SE PUNKTÓW ZADOWOLONYCH UŻYTKOWNIKÓW A CO DO 19 TEK TO SZAJS STRASZNY JUŻ LEPRZĘ SĄ SONY / BENQ / NIE STAĆ MNIE NA SONY I INNE DROGIE MAX CO MOGĘ WYDAĆ TO 1780 PLN GG 3036259 -- JEŚLI KTOŚ NIE JEST OSZOŁOMEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Gwarancja u LG wygląda tak, pierwszy miesiac - zero badpikseli, póżniej już obowiązuje ogólna norma(działa). Samsung wbrew pozorom robi dobre monitory LCD. Sadząc po stylu(rażąca ortografia) i rodzaju twojej wypowiedzi to niewiele wiesz o LCD a przy wyborze kierujesz się bardzo ciekawymi "konkretnymi" spostrzeżeniami. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 NIE NO ROZWALIŁEŚ MNIE GOŚCIU :) ORTOGRAFIA BO LITERKI MI SIĘ POMYLIŁY A W DODATKU PISZĘ SIEDZĄC NA TV THOMPSON 29 `` WIĘC WSZYSTKO JEST MOŻLIWE --- ZWŁASZCZA , ŻE MAM DYSLEKSJE I DYZORTOGRAFIĘ STWIERDZONĄ NAUKOWO PRZES SPECJALISTÓW :) -- NIE MA JAK WYKUWAĆ NA PAMIĘĆ --- ZRESZTĄ POLSKI JĘZYK JEST STRASZNIE POPIERNICZONY PRZEZ TE WYPADKI I INNE TAKIE NIE LICZĄC ODMIAN ITP IDT . NO I WALĘ TO CHODZILO MI O OTRZYMANIE POMOCY A NIE O TWOJE STWIERDZENIA NA TEMAT TEGO CO DAWNO ZOSTAŁO JUŻ STWIERDZONE -- JW. INTERESUJE MNIE ZA TO BARDZO FIRMA LG ---- TE ICH ZERO PIXELI JAKO TAŃSZA ALTERNATYWA JEST W DALSZYM CIĄGU NEOVO F-419 --- TE ZERO BADÓW NA SRODKU EKRANU ------ ROZWALAJĄ MNIE KOMPLETNIE TRACY GOŚCIE CO NAPISZĄ STWIERDZENIA NA TEMAT MOJEJ WYPOWIEDZI I ZASZUFLADKOWAĆ BY CHCIELI KAŻDEGO I ZAWSZE DO JAKIEŚ KATEGORII TAK JAK TY TO UCZYNIŁEŚ INTERESUJE MNIE DOKLĄDNIE LG I JEJ NORMY A NIE NAPISALEŚ DWA ZDANIA CZY JAKOŚ TAK I SIĘ PUSZYSZ Q --- R --- W ---A NIE JESTES BOGIEM GOŚCIU SZUKAM POMOCY A NIE [ciach!]LENIA BEZ SENSU -- KUMASZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Philips chyba też ma gwarancję zero bad pikseli .... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 XWOJCIECHX Po pierwsze primo - Po jaki penis wrzeszczysz ?! CapsLock ci się zaciął ? Wyłacz go, bo oczy wypadają przy czytaniu textu twojego. Po drugie primo - Jeżeli prosisz o pomoc, to zachowaj proszę jakieś pozory uprzejmości. W sposób w jaki piszesz, tylko zrażasz do siebie userów. My tu nie mamy obowiązku ci pomagać. Możemy, o ile nam się zechce i proszący na to zasługuje. Co w twoim wypadku jest dość wątpliwe. Po trzecie primo - Nie masz pojęcia o monitorach LCD, co udowodniłeś w swoim ostatnim poście, sturgając przy okazji szpeca. To po jaki członek się pytasz, skoro wiesz lepiej misiaczku ?? Odnoście wszelkich dys... to polecam Worda/Writera, lub innego sprawdzacza. Twoje niedomagania w tym względzie wcale cię nie tłumaczą. Konkludując: skoro jesteś taki cfaniak, to sobie sam kup to co ci się podoba, a nam doopy nie zawracaj. Szkoda naszego czasu i nerwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Chlopaki pomozcie wybrac! Potrzebny monitorek LCD dla starszego. Zastosowanie: praca przy prostych programach do projektowania, proste zabawy w AutoCADzie, projektowanie domow. Dylemat jest taki ze moze to byc jedynie Belinea lub Philips (te moze dostac na korzystne raty). Budzeto to okolo 1,6 k (mozna lekko nagiac). Moj faworyt na razie to Belinea z 20 na koncu (sorx nie pamietam dokladnych oznaczen). Mozecie cos polecic? Na co zwrocic uwage przy odbiorze egzemplarza ze sklepu? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ent, looknij na : http://www.mva.pl/forum/index.php?sid=b8c2...adf6cc2edef2f5e Tam na pewno coś dobierzesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Sory za OT ale reed hehehe po prostu czuje sie jakbym cofnal sie w czasie do pierwszego logowania na tweak`u i czytal pierwsze "zjebki" najsurowszego admina forum .. czy mi sie wydaje czy byly jakies pozegnania ? kwiaty :lol: .. nice to "see" You again man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 To moze ja sporbuje bronic "krzyczacego" kolege ;) Przez miesiac musialem uzywac tv zamiast monitora (w dodatku byl to 14-calowy mikrus) i wierzcie na slowo, ze cieeeezko sie wtedy pisze. Moze czlowiek sobie ulatwia uzywajac samych wielkich liter. Zawsze to troszke bardziej widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ent, looknij na : 1437874[/snapback]Dzieki reed jutro lookne, bo dzis juz padniety jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Sory za OT ale reed hehehe po prostu czuje sie jakbym cofnal sie w czasie do pierwszego logowania na tweak`u i czytal pierwsze "zjebki" najsurowszego admina forum .. czy mi sie wydaje czy byly jakies pozegnania ? kwiaty :lol: .. nice to "see" You again man 1437893[/snapback] Miło mi, że mnie jeszcze ktoś pamięta :) Tak, były pożegnania (kwiaty ktoś zayebał ;) ) Tak sobie czasem wchodzę na Tweaka, jak czegoś szukam, albo jak jakaś subskrypcja się o sobie przypomina. Jednak jak zapewne zauważyłeś, jestem tu "tylko" jako user. (mimo to jak widzę coś takiego jak wyżej, to stare nawyki się odzywają, a krew buzuje :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...