klapek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Moje pamięci chodzą cały czas na 2.8v a dopiero dzisiaj zauważyłem że na stronie producenta pisze ze standart 2.5v. Mi tak płyta główna wykryła i sie zastanawiam czy to skraca jakoś ich żywotność. Nie mam ich zbyt mocno podkręconych więc uważam, że nie potrzeba mi 03v więcej od default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Moje pamięci chodzą cały czas na 2.8v a dopiero dzisiaj zauważyłem że na stronie producenta pisze ze standart 2.5v. Mi tak płyta główna wykryła i sie zastanawiam czy to skraca jakoś ich żywotność. Nie mam ich zbyt mocno podkręconych więc uważam, że nie potrzeba mi 03v więcej od default. 1411846[/snapback] jak ci płyta dała więcej V to zmień na standard, jak nie podkręcasz proste jak konstrukcja cepa :mur: :mur: , a co do żywotności to się skraca, ale i tak kupisz nowe za nim one padną, pamiętaj pamiątki są prawie niezniszczalne :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...