kerimek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 DO AC copper silent rev 2 TC dostalem taka paste jak w temacie. Nigdzie nie moge znalezc informacji czy ona przewodzi prad czy nie.Inna sprawa jest taka ze chcialbym sie dowiedziec efektow mam sie spodziewac w porownaniu z ceramique. Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Silokonufka moim zdaniem to nie najlpszy wybór, metal Oxide to jakiśtlenek metalu czyli mi sie wydaje że prąd popłynie, ale to tylko moje skrommne zdanie<lol>;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Pasta ta nie przewodzi prądu :D na 100% nie jestem pewny... co do porównania :/ ceramiq jest jak wiadomo lepsza, ale ta silikonowa dodawana przez arctic tez nie jest zła. Sam używam i jestem zadowolony, przewodzi dobrze ciepło. Ale jak to silikon dzisiaj jest za 3 miesiące nie ma :D.Jak masz kase to najlepiej inwestuj w silver arctic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...