paszczak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam!! Od niedawna posiadma kamerke cyfrowa :). I tu pojawia sie problem: gdy zrzuce film nagrany nią na komputer, zapisuje mi sie on w postaci pliku mini dv, a chcialbym .avi. Zna ktos jakies programy do przerabiania na ten format?? Prosze o nazwy, a najlepiej link:) Z gory dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klos_rz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 pinnacle studio, ulead video, dr. dvix. http://www.divx.howto.pl/modules.php?name=Content Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zwylky domyslny Video Maker z WinXP (powinien sie nawet sam odpalic gdy tylko podlaczysz kamerke). Nawet lepszy do zrzucania od Uleada bo nie rozjezrza dzwieku z obrazem. Pozniej mozesz sobie przerabiac, kompresowac w jakim programie chcesz (ja polecam uleada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 mi dali razem z karta PCI firewire do kompa, jakas tania do tego ale dobrze dziala :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 gdzie kupić taki kabelek ? BO mam JVC-D240 i poluje na taki kabelek własnie 1417503[/snapback] Jaki kabelek ? FW 4/4, 4/6, USB ? S-video, chinch ? Na wszelakie sposoby mozna zgrywac stuff na kompa ale powiedz tylko w jaki sposob chcesz to robic ? Zreszta wszystko lezy na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...