Dudi83 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hejka mam taki problem z moim LG'kiem, sprowadzas ie to do tego ze poprostu przestal dzialac :-|. Wszystko ladnie smigalo nie bylo zadnych problemow czytal wszystkie plytki jak leci, zadnych problemow z laserem. Ale pewnego dnia poprostu odmowil posluszenstwa i od tego czasu nic nie czyta (nawet muzyki) :angry:. Wszystko jest dobrze ustawione (zworki, sterowniki...), wykrywa go w BIOS'ie, w Windowsie XP tez bez problemow. Po wrzuceniu plytki zaczyna nia krecic ale tak jakby nie mogl jej zastartowac mryga wskaznik myszki, tzn pokazuje ze czyta z CD ale nie moze dalej ruszyc. Laser wlasnie przeczyscilem i nadal jest to samo. Jak ktos ma jakies pomysly co sie moglo stac to prosze o rade, bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewczenko Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 :mur: mam identyczny problem tylko że ja mam napęd DVD 8 miesiecy i nnagrywarkaDVD LitoON 8miesiecy i obydwie odmaówiły posłuszeństwa przeczyścilem laser płyta czyszczącą i weszły płyta nachwile i nadal czyta czyta a tam h** nieiwme co zrobic jak kolga który zrobił ten temat. (Windows XP z SP2) PROSZE O POMOC (OPRÓCZ FORMATU DYSKU) zsi.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi83 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 to odrazu uprzedze ze format nie pomaga :wink:. sam robilem 2 dni temu i ciagle to samo, pozatym mam zainstalowana mandrive linux 10.1 i tam jest to samo :mur: moj cd ma juz z 5 lat :wink: wic moze to juz koniec :sad:?? ale tak nagle bez zadnych uprzedzen :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewczenko Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Wiec tak ja mam Linuxa Madreake 10.1 własnie tez na linuxie identiko ale ja mam nówki prawie to to jak to możliwe kolega tez ma to samo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Hehe ten typ tak ma LG nie robi super czytników cd wiec przyszedł czas że wam padły.Według mnie zakup tego czytnika był jedną z większych porażek w moim życiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...