Rosio Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 kurcze cos sie pochrzanilo i nie mode twraz odczytac zalacznikow przeslanych mi mailem :evil: koles przyslal mi tekst napisany w wordzie jako zalacznik i nie moge go odczytac, wyskakuje mi cos takiego: PROGRAM OUTLOOK EKSPRESS USUNAL DOSTEP DO NASTEPUJACYCH ZALACZNIKOW W TWOJEJ POCZCIE: i tu podaje format w jakim zapisany jest zalacznik, kurcze co jest 8O BTW1 system jest postawiony dopiero od 5 dni (wczesniej bylo ok, dopiero teraz spotkalem sie z tqkim przypadkiem) zaladowalem tez sp1 i myslalem ze to jego wina ale po odinstalowaniu go nic sie nie poprawilo BTW2 jakby ktos dysponowal jakos stronka to moge umiescic zrzut z pulpitu aha zmienial zabezpieczenia w opcjach internetowych i nic :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Musisz zmienić w : NARZĘDZIA / OPCJE / ZABEZPIECZENIa --- odznacz tam : Nie zazwalaj na zapisywanie i otwieranie załączników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Musisz zmienić w : NARZĘDZIA / OPCJE / ZABEZPIECZENIa --- odznacz tam : Nie zazwalaj na zapisywanie i otwieranie załącznikówwielkie thx zycie mi uratowales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 SP1 tak robi :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 SP1 tak robi :) . teraz bede wiedzial :P BTW ten sp1 jakos dziwnie spowalnil mi uruchamianie outlooka no ale jak na razie nie bede go kolejny raz instalowal bo chyba nic nie "wniosl" ciekawego domojego kompa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...