FumFel_20 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Wcześniej jes mój post dotyczący durona i tak se pomyślałem..... Niemoge go podkręcić może dlatego że mam zasilacz zasłąby??? Napięcia jaki mi podaje mother board monitor to: +12V - 12,40 +5V - 5.30 I/O - +3.30 Core - 1.75 Zasilacz mam 200W więc troche słaby.Na pokładzie mam Durona 750, GF3TI200, mint sound card, sieciówka realteka, jeden dysk twardy segyte 15GB 5400 obrtów, CD-rom, wiatrak w zasilaczy i na procu.Jak to jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Wiesz tak prawde mowiac , to z tego co podales to wynika ze to jednak nie wina zasilacza, napiecia masz idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Wiesz tak prawde mowiac , to z tego co podales to wynika ze to jednak nie wina zasilacza, napiecia masz idealne.No, powiedźmy że bardzo dobre :) +5 trochę blisko 10% progu tolerancji. Ale ogólnie zasilacz daje sobie radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 To ja już niewiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...