necronomicon Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Potrzebuje 2x512MB do kręcenia Winchestera 3000 za max700zł( oczywiście im taniej tym lepiej) Składam kompa ,nie mam za wiele kasy i nie chciałbym wtopić... MB będzie pewno DFI. W miarę możliwośći proszę o dokładną nazwę pamięci i ile ewentualnie można z tego wycisnąć FSB i przy jakim napięciu. PS.W tej polskiej sieci nie znalazłem jakiegoś dużego porównania RAM do oc:-((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witaj :) mam dla Ciebie wysmienite pamięci ram :) kliknij tutaj : TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 cos na tccd najlepiej , lub dobre bh-5/6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Potrzebuje 2x512MB do kręcenia Winchestera 3000 za max700zł( oczywiście im taniej tym lepiej) Składam kompa ,nie mam za wiele kasy i nie chciałbym wtopić... MB będzie pewno DFI. W miarę możliwośći proszę o dokładną nazwę pamięci i ile ewentualnie można z tego wycisnąć FSB i przy jakim napięciu. PS.W tej polskiej sieci nie znalazłem jakiegoś dużego porównania RAM do oc:-((((( 1413214[/snapback] Ja bym na Twoim miejscu kupił 1x512 Vitesty DDR600, dozbierał za jakiś czas 300zł i kupił drugą kość. Przy DDR600 chodzą na 2,5-3-3-7 :), kostka 518,50zł u Luksa. Ewentualnie Gskille - 2x512 za 1000zł (u Wampira), ale pojedynczo nie kupisz, więc musiałbyś dozbierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 nie oplaca sie tego kupowac za tyle kasy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 myslałes nad tymi Hyperx Na Tccd http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=130743 lub adatami od Lancera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja bym na Twoim miejscu ten topic przejzal http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127937 Na Twojej plytce napiecie na pamieci nie stanowi problemu takze mysle ze spokojnie sobie na tych pamieciach minimum 240MHz polecisz a pewnie sporo wiecej (przy najciasniejszych timingach). Mysle ze za okolo 450 - 500 pln to najlepszy wybor (pod warunkiem posiadania plytki z wysokim vdimm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...