tomcyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Sam mi sie resetuje komp...co jakis czas...zaczeło sie tak dziac jak sobie ustawiłem proca na 11.5x146=1680mhz :evil: Od godziny 23.00 juz dwa razy ......POMOCY!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 sprawdź zasiłke może nie wyrabia i poczytaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=129...t=dziwne+resety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A jakie masz temp. No widze że masz Volcano 7+ ale to nie znaczy że musisz mieć niskie temp. Może masz w biosie ustawiony alarm po przekroczeniu np. 50 stopni u mnie zamiast alarmować to resetuje kopma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Sam mi sie resetuje komp...co jakis czas...zaczeło sie tak dziac jak sobie ustawiłem proca na 11.5x146=1680mhz :evil: Od godziny 23.00 juz dwa razy ......POMOCY!!!!!!!!!!! Pewnie właśnie dlatego. Może po prostu procek już nie wyrabia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Kalwas tj V7plus wentyl titana(duuuzzzoooo cichszy).A reset bedzie dopiero prz ok 80 stC.. Dziku!procek wydaje mi sie ze jeszcze ma sporo do pokazania..tj Agoia wiec myślałem ze na te 1.8ghz poojdzie:( Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Podnies troche Vcora jak mozesz , czesto na kreconych procach wlasnie to pomoga na resety . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 dodam że napięcie wynosi Vcore =1.8V~1.79V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 dodam że napięcie wynosi Vcore =1.8V~1.79V Skoro Vcora zwiekszonego masz to kolejno pamiatki oraz chipset jak i cala plyta glowna moga sie kaszanic . Ja najbardziej nie lubie w podktrecaniu wlasnie jak sie takie szopki dzieja . Ostatnio kumplowi krecilem P4 ( co niby sie kreca jak rakieta . Zapodalem 133Mhz fsb co dalo 2,6 Gh i niby ladnie ale w grach <span style="color:red;">[ciach!]</span>y wychodzil , zwiekszylem mu Vcora i dalej swoje , pamiatki tez zwolnilem i to samo . Zostawilem mu na defoult bo mi sie bawic tym nie chcialo :). A jezeli chodzi o ciebie to powiedz w ktorym momencie te restarty wystepuja , do tego zapodaj jakis Hot CPU i zobacz czy restart nie wystepuje po osiagnieciu jakiejs konkretnej temperatury . Zobacz czy sie nie grzeje chipset i zwieksz lekko napiecie na pamiatkach jak mozesz :) , a jak nie to zmniejsz Timingi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...