amdek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mam dziwne pytanko! Dlaczego prawie nigdzie nie moge znalezc Radeona8500 w pelnej wersji a tylko napotykam wersje LE ?? Bo z tego co nmi wiadomo to jest to jego okrojona leciutko wersja czy tak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 nie tyle okrojona co o zanizonym taktowaniu, najczesciej 250/250 zamiast 275/275. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Bo tej karty juz nie robia a w sklepach nie sprzedają tego co dobre tylko to co NOWE ....PATAFIANY pierdzielone..ja złaziłem cały Kraków i nie znalazłem szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 HEH THX niekiedy ci komputerowcy naprawde nie maja swojego rozumu i wyobrazni !!! Kto do h... kupi Radka9000 albo tego Pro (ktore teraz nawet na bazarach dostaniesz !! :P ) jak za taka sama prawie cene dostaniesz o kilkanascie procent szybszego 8500 ,ktorego qwa nigdzie nie ma !!!!!!!! Chyba bede musial sam rozkrecic biznes bo nic z tego nie bedzie !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 spróbuj poszukać w CENNIKU na stronie www.komputronik.pl lub na innej www.kuppc.pl :) Ale na komputroniku chyba ostatnio widziałem PEŁNEGO RADKA :) POSzuKAJ POWODZENIA !!!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 trzeba bylo duzo wczesniej kupowac zeby miec pełnego a nie LE ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Podejżewam, że wersja LE ma identyczny GPU co zwykła i navet zasilany takim samym napięciem. W takim wypadku obie karty możnaby podkręcić do tych samych granic. A może się myle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 tu masz linka do PEŁNEGO RADKA (oryginału) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=723 Tylko troszke jest drogi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Axel wersja pełna i LE są identyczne. Różnią się tylko i wyłącznie taktowaniem , ewentualnie napięciami na pamięciach i GPU i z tego powodu mogą się gorzej kręcić. Po podmalowaniu ołówkiem i zmianie biosu masz pełnego Radka bez żadnych różnic z pełnym. Trzeba tylko uważać na pamięci żeby były co najmniej 3.6ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 No, wiecie, one mają napięcie teżchyba zaniżone (LE oczywiście), bo mój oryginał niby a na 275/275 nie chce iść, renifery na teksturach :( Lepiej szukać oryginała albo Gigabyte'a. Z LE jest za dużo pie****nia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 pajacyk o jakim podmalowaniu ołówkiem mówisz???????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ja mam Radka 8500 (powered by Ati) z taktem 275/275 (nominalnie ;)). LE to raczej nie jest, nie? Choć z drugiej strony podobno wszystkie nieoryginalne Ati to LE. Prawda to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Radki takich firm jak Hercules i Gigabyte wychodziły LE i nie LE. Kupiłem we śierpniu Gigabyte'a LE i ostatnio zmnieniłem bios na ten z wersji zwykłej - chodzi jak złoto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 pajacyk o jakim podmalowaniu ołówkiem mówisz???????????????? Maluje się rezystorki żeby podnieść napięcia na pamięciach czy na GPU. V-mode w sensie... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Bo tej karty juz nie robia a w sklepach nie sprzedają tego co dobre tylko to co NOWE ....PATAFIANY pierdzielone..ja złaziłem cały Kraków i nie znalazłem szacuneczek To chyba po omacku łaziłeś w pcprojekcie mają oryginalne boxowe Radeony 8500 built by ati za 700zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Bo tej karty juz nie robia a w sklepach nie sprzedają tego co dobre tylko to co NOWE ....PATAFIANY pierdzielone..ja złaziłem cały Kraków i nie znalazłem szacuneczek To chyba po omacku łaziłeś w pcprojekcie mają oryginalne boxowe Radeony 8500 built by ati za 700zł. STARY!!!!!!.......byłem widziałem gadałem -miałem kupić Po pierwsze primo to nie jest boxowy("takic juz w ogoole nie mamy"-usłyszałem).Po drugie primo 700 za pełnego 8k5 to trozki duzo...Po trzecie primo jest on taktowany 250/275 (mnie chcieli wcisnąć nic nie mówiąc ze to LE :evil: :evil: :evil: ) Wiec wiem co gadam!!!!!!!!!!!!!Może gdzieś w hucie są albo na innym ciućkowo zdroju.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Na WGE w W-wie są oryginały ATi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...