Monti123 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 W czasie gdy komputer pracuje słyszę jeden krótki pisk, ale za 30 min znowu słychać i tak cały czas tylko że w odstępach czasowych. Mam płytę główną z biosem Awarda. Komputer pracuje normalnie bez żadnych nieprawidłowości. Czy to normalne ?? Miał może ktoś taki przypadek ?? Czy coś jest zepsute ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ale co piszczy? glosniczek w obudoweie/na plycie? dysk? wiatrak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti123 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 wydaje mi się że piszczy glośniczek w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti123 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 albo głośniczek na płycie główne nie wiem dokładnie ciężko zgadnąć ale jakby któraś z tych żeczy była to co to oznacza ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Sprawdz czy to nie jakis alarm np. dotyczacy temperatury albo szybkosci obrotow coolera o ile masz z regulacja itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti123 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Nie mam regulacji szybkości obrotów wentylatora. A jak sprawdzić czy to alarm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Wejdz do biosu do hardware monitor'a i zobacz jak masz tam wszystko ustawione i czy po jakims czasie cos sie nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...