norbik11 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 czy mozna ja wlozyc do asroka K7R8X tam jest agp 8 a ta karta na 2 wyciecie i niby podobno to oznacza ze jest na 3v i 1,5. Czy ktos ma jakies infornmacje jak to sprawdzic poza wkladaniem karty do kompa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam, wiec powiem ci ze zmieniam czesto karty i mam na czarna godzine savage 4 pro 16 mb i nie ma problemow z dzialaniem z moja plyta ta z podpisu a tez mam agp i karta rowniez ma 2 wciecia, chyba nadadza ci sie te informacjie Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 czy twoja karta wyglada tak http://republika.pl/norbik11/3899.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Praktycznie taka sama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Potwierdzam - bez problemu działa... Mam identyczna i zero problemów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 dzieki bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...