Ram1rez Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ostatnio nosi mnie chęc zakupu ale koszty wysyłki w porównaniu do kosztów przedmiotu sa duże. Nie wiecie gdzie w Poznaniu można dostać podobne kołeczki? Ewentualnie w jakiego typu sklepach szukać ich? Z góry dzięki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Komputronik ma sprzęt revolteca, moze oni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartBal Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ja kupiłem te kołeczki razem z wentylatorkami. Jedna wielka lipa jak dla mnie, nie kupujcie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 przydatne napewno są!nie trzeba mocować za pomocą srubek ! i mniej drgań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja zgodze sie z przedmówcą.... mam te kołeczki na wszystkich swoich wenylkach w budzie... i rzeczywiscie: wentylki doskonale sie mocuje do budy (bez śrubek) i mniej drgan jest przenoszonych na scianki obudowy.. przez co napewno jest ciszej.... ja kupilem je osobno placac 5 zl za komplet (4szt.) i za ta cene mysle ze sa naprwde dobre.... Szem Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez Szemhazej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartBal Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja mam wentylki Arctic Cooling Pro TC 80x80 - tymi kołeczkami poprostu nie da się ich przymocować, są za krótkie przez co wentylki zjeżdżają :blink: Chyba że za głupi na to jestem i źle to przymocowałem :huh: Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez BartBal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuwerty Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Dla mnie takie koleczki to lipa konkretna i wyciaganie kasy. Tez mialem problem z wibrujacymi wentylami. Wkrecone w blache z lewej strony budy dawaly sie moim uszom porzadnie we znaki. Pomogl mi prosty patent. Znalazlem gdzies u siebie kawalek grubej wykladziny (na oko. z pol centymetra grubosci). Przykleilem na kropelke cztery male kwadraciki do rogow wentyla, a sruby wkrecilem w ta wykladzine. Calosc kosztowala mnie tyle co te kilka kropel kleju. Mam jeszcze 3 wentyle w budzie co potrzebuja podobnego zabiegu i jak sobie pomysle ile kasiorki bym musial wydac na te gumowe badziewia by zamontowac na nich 5 wentyli to mnie skreca. Z powazaniem JA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...