Marcin_gps Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Czas zmienic coolera. W zamknietej budzie mam 53 stopnie. Fakt, ze cicho, ale. W gre wchodza dwa coolery Volcano 7+ lub Dynatron DC1206BM-O CoolJag JAC 102C A moze jeszcze co innego :roll: I nie mowcie nic o WC, nie stac mnie na to :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 no co, nic nowego oprocz Volcano+ nie mozecie polecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja ci moge polecic WC. A co do tych coolerow to mialem nie przyjemnosc byc posiadaczem V7+, a tego II to wcale nie znam. A nie przyjamnosc dlatego ze jest jak na moje ucho zbyt glosny, bo jesli chodzi o wydajnosc to jest cool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 no co, nic nowego oprocz Volcano+ nie mozecie polecic?ThermalTake Volcano 9, GlobalWin CAK4-88T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mam do spylenia tego Dynatrona. Jak chcesz to na priv zapraszam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 jest zestaw chłodzemia wodnego za 100 złych ale sam blok wodny jest za 45zł reszte przecież sam sobie możesz wykminić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...