kris1111 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mam windows 98, podłaczyłem Aparat Nikon coolpix 2200 przez port USB wgrałem na kompa oprogramowanie i nie mogę nic zrobić bo nie ma komunikacji między komp. a aparatem. Wydaje mi sie że w menadzerze urządzeń powinien być kontroler magistrali szeregowej a nie ma go tam . co zrobić? pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Windows 98 bez zainstalowania dodatkowych sterowników nie współpracuje z portem USB. Zainstaluj stery do USB i ciesz sie zdjęciami z aparatu na kompie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ...albo przenies sie na win xp i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...