zjarany Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 czy na wejscie liniowe znajdujace sie na pilocie tych glosniczkow jestem w stanie podlaczyc mikrofon??? a jezeli nie to jak mam zrobic zebym mogl miec podlaczony mikrofon do kompa skoro ma on te samo wejscie co subwoofer i przelacza sie to programowo? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 może napisz przynajmniej jaka k.dzwiekowa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 karta pewnie ac97 jeżeli ma 3 gniazda zmieniane programowo. a może sprubować podłączyć przez front panel audio ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjarany Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 tak to karta zintegrowana realteka. i wyjscie mikrofonowe zajete mam przez subwoofer. czy jest jakis sposob zeby jeszcze podlaczyc gdzies mikrofonik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...