goodmove Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witam, znalazłem na stronie Arctic Cooling Case Silentium T1 taką obudowe. Ze wzlgędu na to ze chciałem kupić cichy zasilacz to przypadkiem znalazłem takie coś. Obudowa ma wbudowany zasilacz, 4 entylatory o 1000 do 2000 obrotów. Co o tym sądzicie ? Czy taki komplet bedzie cichy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 wygląda ... poważnie :D waga też niemała ... ale jak jest w praktyce nie powiem (nie miałem jeszcze takiej obudowy, ale chyba będę miał ;) ) http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=4 Tylko ten nietypowy zasilacz, co rawda dobrej firmy (Seasonic). http://www.insanetek.com/index.php?page=ar...lingsilentium_1 zasilacz jest bardzo ciekawie umieszczony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Taa, ale dla ludzi chłodzonkiem wodnym daje to duże pole do popisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Też pomyślałem o chłodzeniu wodnym, te wiatraki na wylocie aż się proszą o zamontowanie przed nimi chłodnicy :D ale trzeba wymyślić jakąś małą, bo tam jest tylko 16cm szerokości. Gorzej wygląda sprawa z dyskami, jest miejsce tylko na jeden i to raczej taki który mało się grzeje. To znaczy jest więcej zatok 3,5 ale już bez obudowy wyciszającej. Najgorzej z zasilaczem, inny można włożyć tylko przy sporej kombinacji (bez obudowy). Waży ponad 11kg, musi być dość sztywna ... chyba se kupię :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 powiedzcie mi,, T1 jest na froncie biała czy srebrna ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Chyba biała, ale to taki dziwny odcień ... głupio wygląda na fotkach bo lakier jest pod warstwą plexy. Popatrz na te zdjęcia: http://www.insanetek.com/reviews/case/Arct...cture%20037.jpg http://www.insanetek.com/reviews/case/Arct...cture%20035.jpg T2 ładniejsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 czasem mnie zbiera na takie rozkminy :-) chyba T2 sobie sprawie :) juz nawet widzę jak fajnie się wpasuje w nią neotec :-) sprzedaję jesiko openejra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 czasem mnie zbiera na takie rozkminy :-) chyba T2 sobie sprawie :) juz nawet widzę jak fajnie się wpasuje w nią neotec :-)To chyba że go wyjmiesz z obudowy i wsadzisz do tej - zasilacz jest jednym z elementów konstrukcji :P Po odkreceniu 6 wkrętów (dwa widać tam: 1420067[/snapback]hłe hłe hłe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 po zdemontowaniu kieszeni hdd neotec powinien kręcić bokiem bez problemu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Mam takie pytanie odnośnie tych zasiłek montowanych w tych obudowach. Otóż prawie wszędzie piszą, że ma on 350W a w nawiasie podają dodatkowo 450W, czyli 350W (450W). Co oznacza ta druga wartość, to ta zasiłka ma 350 czy 450 W ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Podobno zasiłka w ARCTIC COOLING - S T2 ma tylko 20 pinów a nie jak niektórzy twiergą 24? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mam takie pytanie odnośnie tych zasiłek montowanych w tych obudowach. Otóż prawie wszędzie piszą, że ma on 350W a w nawiasie podają dodatkowo 450W, czyli 350W (450W). Co oznacza ta druga wartość, to ta zasiłka ma 350 czy 450 W ?? 450 Watt peak / 350 Watt continuous Power Odswiezam temat bo tez zastanawiam sie nad kupnem :) Kupil ja wkoncu ktos??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 no ja mam tą obudowę już z miesiąc prawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 i jak z temperaturami i co najwazniejsze z poziomem halasu. Podziel sie wrazeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...