HugoZak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Tak jak w temacie szukam czegoś wydajnego do 150zł i myśle nad SI 97 ale nie jestem pewien czy to bedzie dobrym wyborem. Zadne zalmany i pentagramy nie wchodza w gre bo po prostu mi sie nie zmieszcza. Alternatywa dla SI 97 moze byc takze silent tower 102+silent cat. Sam nie wiem prosze doradzcie mi cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Tematów tego typu jest sporo :rolleyes: Myśle że Si-97 będzie spox ale też Sp-97 jest godzien uwagi... nastęnym razem poszukaj na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Powiem tyle, ja dzis zamowilem si-97 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wiem że tematów jest naprawdę sporo ale aby być na czasie ze wszystkim trzeba codziennie lookać na forum a ja nie mam zbyt duzo czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...