maxjot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) witajcie mam na dysku obraz płyty dvd zabezpieczonej SafeDisc,jak kopiuje z płyty na płyte mozna wybrac profil (SafeDisc),ale z obrazu nie wybieram -kreator nagrywania,znajduje obraz płyty na dysku ale na dole nie mam wyboru profilu(jest tylko w kreatorze KOPIOWANIA) jak nagrac w alkoholu zabezpieczoną płyte z dysku? Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez maxjot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nie wiem w czym problem, Dajesz kreator nagrywania, wskazujesz obraz do nagrania, naciskasz dalej i w nastepnym okienku w lewym dolnym rogu masz profil do wyboru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 no w tym sęk ze tego profilu tam nie ma,jest tylko w kreatorze kopiowania wersja1.9.5(2802) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Hmm ciekawe... Wersja taka sama jak twoja. Przeinstaluj alcochola moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 S0n1c moze to źle ustwione opcje? widze że Ty masz ja nie mozesz podac link do konfiguracji lub wklej swoją z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Powiedz ktory plik, bo nie wiem ktory to konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...