Skocz do zawartości
Gość poli_x

Zmiana Taktowania Kości Ddr

Rekomendowane odpowiedzi

jaaaa wiem i rozumiem wszystko :) troche narazie mam ramu mało....co sie zmieni moze za tydzien albo za poltora tygodnia ale powieccie mi czy ta kosc Elixira 256 MB chodzi w taktowaniu 133 mhz? skoro ta plyta glowna tyle nie obsluguje nawet? :) jak sprawdzic taktowanie pamieci...to jest Elixir 256 MB 266MHZ a wynikalo by ze chodzi w 133??:| moze ktos mnie oświecić

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

Czlowieku czyta sie faqu i wogule ale dobra twoja kostka to DDR 266 czyli taktowanie rzeczywiste wysnosi 133,a c-puz podaje prawdziwe taktowanie a nie efektywane i z tego 133.

Ale cos mnie dziwi,widze sygnaturke geforce 6600 ladnie podkrecony a tu nawet nie wiesz co to jest taktowanie efektywne i rzeczywiste i coraz czesciej mysle ze te sygnaturki to nie maja zadnego potwierdzenia w rzeczywistosci :huh:

Edytowane przez =H2o=Destroyer[PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowieku czyta sie faqu i wogule ale dobra twoja kostka to DDR 266 czyli taktowanie rzeczywiste wysnosi 133,a c-puz podaje prawdziwe taktowanie a nie efektywane i z tego 133.

Ale cos mnie dziwi,widze sygnaturke geforce 6600 ladnie podkrecony a tu nawet nie wiesz co to jest taktowanie efektywne i rzeczywiste i coraz czesciej mysle ze te sygnaturki to nie maja zadnego potwierdzenia w rzeczywistosci :huh:

1419170[/snapback]

na ramach wogole sie nie znam :) tylko patrzec jak bedzie post jakie ramy mam kupic jak juz dorobie kasy troche,co do geforca zapewniam cie ze ma potwierdzenie w rzeczywistosci :) bo na karcie byl zrobiony vmod bo za h*** nie bedzie takiego taktowaniu na standardzie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi