Skocz do zawartości
NewbieGRACZ

Area 51

Rekomendowane odpowiedzi

A myślałem że tylko u mnie taki problem występuje...biali nie potrafią skakać ?? :P

A gra mi się podoba, fajny klimacik...tylko czy mi się wydaje czy ktoś tu z hdr'em przesadził ??...broń się świeci podobnie jak w BiA...trochu mnie to wqrza...ale ogólnie jest ok :)

Lecim grać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos ma problem ze skakaniem w tej grze?Czesto koles nie chce wzbic sie w ogole w powietrze i moge skakac tylko jak jestem zwrocony w jednym kierunku.

1510893[/snapback]

ta.. czasem sie trza odwrocic w inna strone skoczyc i szybko skierowac sie tam gdzie trzeba skoczyc .. wqrzajace .. ale gra ogolnei fajna ;]

przleazlem całą w jeden dzionek i jakos sie smutno zrobilo ze sie skonczyla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

A ja mam inny problem - prozaiczny: mam zniszczyć "rdzeń" - zjechałem "obcą" windą do sali, gdzie wysoko obcy wypuszcza "te bańki" stwarzając swoich żołnierzy i nie mogę się do niego dobrać, gdyż ma podwójne (?) pole siłowe.

Może ktoś coś zasugerować?

Z góry dzięki.

P.S. Jak do tej pory (a myślę, że to już końcówka gry) najlepsza scena to ta, w której po wjechaniu windą do góry, przy akompaniamencie muzyki z "Odyseji kosmicznej 2000" wchodzimy na plan lądowania amerykańskich astronautów na księżycu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam ta giere i wlanie zaczolem w nia grac ale pierwsze co rzucilo m isie w oczy to wymagania jakies duze strasznie w niektorych momentach ledwo co da sie grac nie wiem co jest bo ponoc nie ma takich wymagan pozatym paru osobom dziala fajnie pewnie zmiana detali dala by cos ale tam nie ma nic takiego jedynei rozdzielczosc i jakas jedna opcja zwiazana z teksturami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm

Na takim sprzęcie jak Twój to ta gierka powinna śmigać na łobojętnie jakich detalach...:|...pokombinuj ze sterami bo to niemożliwe żeby ledwo się grać dało...

EDIT:

Qrde zaciąłem się :|...doszedłem do poniższego miejsca i nie wim co dalej :|

Gdzie tu się idzie ??...

http://raven_88.w.interia.pl/screenshot001.jpg

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn moze nie az tak ze nei da sie grac ale zwalnia ostro ale tylko w takich rozbudowanych lokacjach ewidetnie kom nie wyrabai tak to wyglada jak duzo oswietlenia i innych rzeczy zainstalowalem omego bo wczesniej na catalistach bylem i to samo nie ma tam gdzies jakies ustawien wiecej do grafiki ? bo jak by nie bylo 9800 pro to juz przezytek i jak gra bardzo wymagajaca to juz na nie wiele sie zda dziwi mnie tylko ze sporo osob niby z gorszymi kompami a psize ze spoko im dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm

Na takim sprzęcie jak Twój to ta gierka powinna śmigać na łobojętnie jakich detalach...:|...pokombinuj ze sterami bo to niemożliwe żeby ledwo się grać dało...

EDIT:

Gdzie tu się idzie ??...

1518417[/snapback]

Chłopie, dokładnie w tym samym momencie sie zaciąłem, napisz jak przejdziesz ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn moze nie az tak ze nei da sie grac ale zwalnia ostro ale tylko w takich rozbudowanych lokacjach ewidetnie kom nie wyrabai tak to wyglada jak duzo oswietlenia i innych rzeczy zainstalowalem omego bo wczesniej na catalistach bylem i to samo nie ma tam gdzies jakies ustawien wiecej do grafiki ? bo jak by nie bylo 9800 pro to juz przezytek i jak gra bardzo wymagajaca to juz na nie wiele sie zda dziwi mnie tylko ze sporo osob niby z gorszymi kompami a psize ze spoko im dziala

1519084[/snapback]

ja chcialem cos dorzucic do tej 9800.. rzeczywiscie straszny przezytek.. no szkoda slow..

patrz na czym ja gram w dooma 3.. :/

co do area 51.. gral ktos na podobnym sprzecie?

Edytowane przez shade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chcialem cos dorzucic do tej 9800.. rzeczywiscie straszny przezytek.. no szkoda slow..

patrz na czym ja gram w dooma 3.. :/

co do area 51.. gral ktos na podobnym sprzecie?

1519923[/snapback]

heheh no niezle tak zcy tak trzeba pozegnac radzia kiedy byl wygar to byl ale niestety postep i juz niestety powoli zaczyna wymiekac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i sie troche przejechalem na tej grze:/

znacie jakies sposoby na wylaczenie cieni ewentualnie jakis innych opcji?

w grze mam 640x480 i odznaczone hiresowe tekstury a nadal brakuje plynnosci.. jkabym tylko te cienie mogl jakos wylaczyc mysle ze byloby zdecydowanie lepiej

dopiero zaczalem.. ale zauwazylem ze 'swoich' nie da sie sciagnac.. rzucalem w nich granatami a oni stali sobie bez wiekszego zainteresowania.. mam nadzieje ze to tylko tak na poczatku, fajnie ze ktos tyly ubezpiecza ale bez przesady..

druga sprawa, nie lubie gier gdzie jestem ograniczony, musze isc dokladnie jedna sciezka a jak jest jakies ogrodzenie czy drzwi to sie poprostu nie da wejsc/przejsc

przez cala gre tak jest?

edit: literowki

Edytowane przez shade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do momentu w którym jestem obecnie (czyli to co wyżej, nie grałem ostatnio)

cały czas...zero wolności...

EDIT...

Ten zielony wielgachny kolo to już koniec gry ??...

btw...nawalać z czego popadnie czy tu jakiś haczyk jest, bo ja mu kuku robię przez 5 min a ten skubaniec mnie 1 machnięciem kasuje...:|

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tu się idzie ??...

1518417[/snapback]

Chłopie, dokładnie w tym samym momencie sie zaciąłem, napisz jak przejdziesz ;>

1519838[/snapback]

nie wiem czy to przeszliscie ale ja wlasnie jestem w tym momencie..bede opieral sie na tym screenshocie by raven

musisz sie odwrocic i isc w strone lawy..bedzie tam drabinka na dol, schodzisz..nastepnie bedzie wyłom w barierce, zeskakujesz na rury..odwracasz sie i kucając przechodzisz po rurach dalej..EASY..nie wiem jak mozna sie tam zaciąć :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyśliłem się w sobotę :)...nie zauważyłem po prostu, że można na te rury skoczyć...

1528558[/snapback]

ja wlasnie skoczyłem gierke..nawet fajna..ale krotka!!! ni wiem..z 8 H mi zajelo przejscie calej gry...

ogólnie gra jest imho...hmmm..płytka i niespójna...fabuła nizebyt górnych lotów..w sumie to do konca nie wiem o co chodzilo :blink: :blink: chociaz angielski znam..tzn no wiadomo kosmici i te sprawy, ale to wszystko jakies takie "wykastrowane"..ale jak mowilem..nawet fajna..mozna pograc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi lepiej jak tego pajaca wielkiego zielonego skasować...jakoś koncepcji nie mam...

Qrde już 2 raz się w tej gierce zaciąłem...albo takim kiepskim albo się zestarzałem...:|

1529861[/snapback]

starość, starość :wink: :wink:

tego zielonego (jego sie pokonuje 2 razy!!!- więc miłego przechodzenia go :) )dość łatwo pokonać..po prostu musisz cały czas biegać po planszy..gdy ON wystrzeli te swoje kulki to bądz przygotowany ze przybiegnie/doskoczy do ciebie..wtedy robisz strafe w tył i bok..a nawalasz w niego czym masz..ja najpierw stosowałem "karabin maszynowy", potem shotguna, a potem to co wypluwa te kulki które sie odnawiają

powodzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

starość, starość :wink:  :wink:

tego zielonego (jego sie pokonuje 2 razy!!!- więc miłego przechodzenia go :) )dość łatwo pokonać..po prostu musisz cały czas biegać po planszy..gdy ON wystrzeli te swoje kulki to bądz przygotowany ze przybiegnie/doskoczy do ciebie..wtedy robisz strafe w tył i bok..a nawalasz w niego czym masz..ja najpierw stosowałem "karabin maszynowy", potem shotguna, a potem to co wypluwa te kulki które sie odnawiają

powodzenia :D

1529997[/snapback]

najelepszy jest mutagen .. ;] a nie jakeis konwencjonalne bronie ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zastosowaniu taktyki a'la lukk kolo poszedł do piachu...skończę gierę wieczorem...

Btw jakoś mało używałem mutagenu w grze...jak będą problemy to spróbuję...

EDIT

Job Twoju Mat :mur:

Ludziska też takie cuś mieliście ??

http://raven_88.w.interia.pl/wtf.JPG

Przez to się grać nie da bo nie wiadomo gdzie strzelać...:|

Jako winnego stawiałbym chyba te nowe stery 80.40 - bo prócz tego w większości gier widać te zaciachy o których część użytkowników 6600/6800 mówi...

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robi się mniej więcej tak, że po tym jak przebiegnie obok mnie gość w kamuflażu stealth pozostaje za nim taka dziwna smuga, jak gości jest 2,3 to zamazuje się cały obraz i nic nie widać...

Ale problem rozwiązany - wróciłem do 77.72 i wsio git...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam problem z teksturami w Area 51, mianowicie wszystko jest białe (często zanim załaduje się mapa, gra wysypuje się na pulpit) mój sprzęt to Athlon Thoroughbred 2600+, 512 MB DDR 400, GeForce 4 440 MX 64 MB (wiem ze to shit ale póki co nie stać mnie na nic innego, w każdym razie gra obsluguje te karty, a przynajmniej tak pisze na oficjalnej stronie) próbowalem odpalić tą gre na sterownikach Forceware 77.72, NGO NVIDIA Optimized Driver v1.7772 oraz na Xtreme G 80.40 HD i na wszystkich jest to samo. W żadnej innej grze nie mam takiego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tjaa niezabezpieczona, a to looz. Właśnie denerwuje mnie to, jak na stronkach traktujących o grach i recenzujacych je nie ma wzmianki o tym czy gierka jest zabezpieczona Starforcem. Bo z tym starforce brat mial przygody jak kupil trackmanie w empiku, gry nie chcialo zweryfikowac, do polowy dojechalo i ku.pa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi