f1zZ Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 co myslicie o tym rozwiazaniu? karta to ti4200 od gainwarda, planuje oc jak najnizszym nakladem kosztow. Whisper rock IV czy cos innego. Lepiej czy gorzej od Nv Silencera. Jak myslicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Pytanie... :P O NIEBO lepiej... ;] NIe zastanawiaj sie tylko zakładaj i ciesz sie wydajnoscią.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 no dobra a teraz jakies pomysly na zakladanie takiego cuda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ja mam w tej chwili takie coś założone na radku 9000 PRO :D wentyl tylko jest inny bo tamten poszedł na nagrzewnice miałem jeden problem mianowicie procek grafy jest bardzo przesunięty w strone agp przez co musiałem obciąc jakieś 3 rzeberka :angry: trzyma się na blachowkrętach 3mm i podkładce z plexy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) hmmm mam za taka sama cene do wyboru rowniez Arctic Cooling - Super Silent 4 ULTRA Termal Control oraz Arctic Cooling - Copper Silent 2 Rev. 2... Co polecacie ? Edit: jeszcze jest : ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2 TC Rev 2+CZ.TEMP Edytowane 4 Maja 2005 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 potrzeba szybka odpowiedz co wybrac, sry za post pod postem :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 na odpowiednim sprzecie doszlifować to coś, wyciac odpowiednie przestrzenie na kondensatory itp. wywiercić dziury mocujące i wg mnie moze chodzić nawet pasywnie albo z 90mm wentylem lub nawet 80 mm chodzącym na 5V.... kiedyś widziałem coś w rodzaju wierteł do szliwowania wywierconych wcześniej otworów zwykłymi wiertłami do stali - wygladało jak zgrzany piasek ale bardz odrobno ziarnisty - takie coś jak kamienie szlifierski ale w postaci cienkich i dłucich walców ... można tym było modelować nawet bardz otwarce alementy metalowe i kamienne... kolega tym czymś wycinał wzorki w kwasiaku, granicie i bazalcie i ciął 5 mm blachę z kwasiaka wzdłuż nieregularnych linii krzywych .. tzn najpierw użył chyba frezarki albo wiertarki a potem nierówne krawędzie szlifowa łtymi pseudowiertłami ... zakłądał je chyba na wiertarkę albo jakiś rodzaj szliwierki precyzyjnej ... nie pamiętam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...