Skocz do zawartości
f1zZ

Whisper Rock Iv Na Gpu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam w tej chwili takie coś założone na radku 9000 PRO :D

wentyl tylko jest inny bo tamten poszedł na nagrzewnice

miałem jeden problem

mianowicie procek grafy jest bardzo przesunięty w strone agp przez co musiałem obciąc jakieś 3 rzeberka :angry:

trzyma się na blachowkrętach 3mm i podkładce z plexy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm mam za taka sama cene do wyboru rowniez Arctic Cooling - Super Silent 4 ULTRA Termal Control oraz Arctic Cooling - Copper Silent 2 Rev. 2... Co polecacie ?

Edit: jeszcze jest : ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2 TC Rev 2+CZ.TEMP

Edytowane przez f1zZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na odpowiednim sprzecie doszlifować to coś, wyciac odpowiednie przestrzenie na kondensatory itp. wywiercić dziury mocujące i wg mnie moze chodzić nawet pasywnie albo z 90mm wentylem lub nawet 80 mm chodzącym na 5V....

kiedyś widziałem coś w rodzaju wierteł do szliwowania wywierconych wcześniej otworów zwykłymi wiertłami do stali - wygladało jak zgrzany piasek ale bardz odrobno ziarnisty - takie coś jak kamienie szlifierski ale w postaci cienkich i dłucich walców ... można tym było modelować nawet bardz otwarce alementy metalowe i kamienne... kolega tym czymś wycinał wzorki w kwasiaku, granicie i bazalcie i ciął 5 mm blachę z kwasiaka wzdłuż nieregularnych linii krzywych .. tzn najpierw użył chyba frezarki albo wiertarki a potem nierówne krawędzie szlifowa łtymi pseudowiertłami ... zakłądał je chyba na wiertarkę albo jakiś rodzaj szliwierki precyzyjnej ... nie pamiętam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi