msbs Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 czesc, mam plyte solteka pod bartona 2,5, niestety plyta ta nie ma dziur obok socketa, dlatego jest mi trudno wybrac cos wydajnego a za razem cichego do chlodzenia procesora. W tej chwili zstanawiam sie nad zakupem AeroCool HT-101 link. Ma ktos juz taki cooler? Zmiesci sie on w mojej obudowie (Tracer)? pozd., MSBS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja mam cooler i obudowe tracera i jest ok nie powinienes miec zadnych problemow instalacja jest prosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msbs Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 czesc, mozesz podac mi wymiaru tego coolera? Na jakim procku go masz? Jakie temp.? Jest cichy? pozd., MSBS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 wymiary - musisz poszukac u producenta bo nie chce mi sie nurkowac pod stol z linijka :P mam na nim AXP2000 @ 2800 nie uzywam wiatraka z zestawu bo jest glosny i przy tym malo wydajny - zamontowalem dwa wiatraki 80 mm - jakies najtansze coolermastery i pucilem je na 7 v - sa nieslyszalne - jeden zasysa a drugi wydmuciach!e powietrze podczas idle mam 36 C a w stresie 43 C - przy temp powietrza 22 C i otwartej budzie wiec jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 aha jezeli chcesz zaoszczedzic pare zlotych to kup wersje jr tego coolera na www.pc-cooler.pl jest tanszy i przy tym prawie tak samo wydajny - mialem go tez u siebie :) roznice w temp to 1C na korzysc tego drozszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msbs Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 mozesz podac mi jego wymiary? pozd., MSBS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...