tukuest Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Czy ktos probował owinąć twardego czyms by ten generował mniej halasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Czy ktos probował owinąć twardego czyms by ten generował mniej halasu?Lepiej samego dysku nie owijaj bezposrednio, mozesz natomiast nie przykrecac go do budu i nakleic od spodu paski zgumowych uszczelek okiennych, zapewniam, ze wtedy znacznie mniej halasuje. Drugie wyjscie to oklejenie kompa od srodka matami korkowymi tez bardzo dobrze sie spisuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 slyszalem, ze te maty korkowe sa beznadziejne Ja mysle nad tymi gabkami wyciszajacymi co sa w 4maxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja kiedys cos takiego robilem z dyskiem ale wtedy hdd nie ma stycznosci z obudowa i cholernie sie grzeje. NIE POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 tylko, ze troche drogie. Czy to jest o wiele lepsze od mat korkowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 slyszalem, ze te maty korkowe sa beznadziejne Ja mysle nad tymi gabkami wyciszajacymi co sa w 4maxie To zle slyszales, oklejalem juz kilku znajomym i jest znacznie ciszej, tylko jedna wazna kwestia jest taka, ze nie nalezy ich przyklejac na tasmie dwustronnej tylko na kleju silikonowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Marcin nie kupuj tej pianki polietylenowej z 4maxa bo to samo mozesz dostac taniej w jakis kastoramach albo gdzies gdzie takie rzeczy maja:):):):):):) Ja mam pudło oklejone tymi piankami no i temp skoczyła moze o 2 stC a co miały wyciszyc to wyciszyły:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja twardego owinalem gombka taka jaka jest w pudle z nowa plyta glowna i podzialalo mnije go slysze chodc nie powiem ze jest nieslyszalny ale spoxik ijakos nie zauwazylem zeby sioe mocniej grzal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja owijać nie musze bo jest napravde cicho. Ale jeśli jush bym się miał brać za ovijanie to zaczepiłbym dysk na gumkach recepturkach tak aby wisiał w powietrzu lub położył go na 4-8 gumkach od ołówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Zlukaj mojego moda z podpisu - hdd obudowany i wc - cichutki i zimniutki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...