64BitInside-User Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Nie znalazłem tekiego topicu na forum a w sieci też dużo o tym nie ma,.. A mianowicie czy zmieszcze inne radiatorki np. OCZ BGA CU czy jakieś Revolteki pod to chłodzenie? Czy też to co dodają to jedyna możliwość? Nie wiem dlaczego ale jakoś nie mam zaufania do tych niebieskich "krzaczków" :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Zapytaj na forum o ATI w temacie "Wszytsko o Radziu X800/X800XL". Udziela sie tam czlowiek o nicku Hanu ktory ma tego Zalman i uzywa innych radiatorów niz seryjne. Seryjne sa podobno slabe bo z alu a nie cu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
64BitInside-User Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dzięki serdeczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...