Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Kupuje Volcano 7 lub 9. Jeszcze dokladnie nie wiem. Czy pasta jaka dolaczaja nadaje sie do uzytku? Czy lepiej zakupic Arctic Silver'a 3. Teraz mam Thermopox'a 75AGS, ale sie konczy. Co o tym myslicie?? A i jeszcze jedno. Prosze o opinie na temat Volcano 9 :roll: Z goryb dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 A nie lepiej jakies chlodzenie wodne? To volcano to strasznie glosno buczy ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 gdybym mial te 300 zeta to bym sie nie zastanawial :x ale nie mam i musze sie zadowolic AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 a tym buczeniem to sie za bardzo nie przejmuje bo bede wyciszal kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Kupuje Volcano 7 lub 9. Jeszcze dokladnie nie wiem. Czy pasta jaka dolaczaja nadaje sie do uzytku? Czy lepiej zakupic Arctic Silver'a 3. Teraz mam Thermopox'a 75AGS, ale sie konczy. Co o tym myslicie?? A i jeszcze jedno. Prosze o opinie na temat Volcano 9 :roll: Z goryb dzieki u mnie po kupnie ASIII temp spadla o jakies 3-4 stopnie a wczesniej mailem "oryginalnie" sklepowa jakas biala paste w sumie spodziewalem sie spadku o jakies 5-6 stopni :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Kupuje Volcano 7 lub 9. Jeszcze dokladnie nie wiem. Czy pasta jaka dolaczaja nadaje sie do uzytku? Czy lepiej zakupic Arctic Silver'a 3. Teraz mam Thermopox'a 75AGS, ale sie konczy. Co o tym myslicie?? A i jeszcze jedno. Prosze o opinie na temat Volcano 9 :roll: Z goryb dzieki ThermalTake dodaje tylko paste zwykla biala silikonowa, kup sobie lepiej Arctic Silver III - IMHO Od tej bialej dolaczonej jest lepsza pasta od TITANa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 chyba sobie jednak kupie tego Dynatrona od Rudiegohttp://www.dynatron-corp.com/products/cpucooler/cpucooler_model.asp?id=3# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 http://www.dynatron-corp.com/products/cpuc...model.asp?id=3# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 http://www.dynatron-corp.com/products/cpuc...model.asp?id=3#Zadne wygluszenie budy nie zatrzyma halasu jaki wydaje Delta 6800rpm, wiem co mowie bo mialem taka Delte!!! Przy niej Volcano7+ jest cichutkie - na HIGH nawet!!! Daj sobie spokuj z tym Dynatronem IMHO Volcano 7+ bedzie lepszym rozwiazaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 dzieki za rade, zastanowie sie bardziej nad Vt+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...