Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z monitorem, otóz obraz wygląda mniej więcej tak \_/, dodam że monitor jest very old, wkrótce zamierzam kupić nowy, ważna informacją jest też to że człkowicie siadły przyciski do sterowania/regulowania obrazu, nie opłaca mi się go naprawiać i traz mam pytanie czy jest jakiś program do ustawiania obrazu monitora, od razu mówie iż te zaimplementowane w sterach do Radka nic nie dają, zabawa sterami do grafy, rozdziałką, czy odświeżaniem też nie pomagają, jeżeli ktoś wie gdzie coś takiego można ściągnąc to bybłbym bardzo wdzięczny, gdyż z 2 miechy będe musiał się jeszcze na nim męczyć

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

mam pytanie czy jest jakiś program do ustawiania obrazu monitora,

1421329[/snapback]

Zapomnij ... padł tranzystor odpowiedzialny za regulację szerokości obrazu, softem tego nie wyciągniesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

nie wiesz może ile wyjdzie naprawa, orientacyjnie,

1422358[/snapback]

OD 30 do 100 PLN - nie wiem jakie są ceny u ciebie w serwisach. Monitor typowy, z naprawą nie będzie problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się go jakimś cudem dostroić, wymagało pokopania troche w środku, ale geometria i tak jest do du.., z tym że nie mam tych czarnych ramek, jak tylko będe miec okazje to zmienie go na coś lepszego, dzięki za wszystko

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi