Skocz do zawartości
Gość

Łada

Rekomendowane odpowiedzi

Zadałem proste pytanie, związane z nagrzewnicami. A znowu jakiś moderator je skasował. Pewnie jakiś imbecyl mi powie, że to już było! A ja się pytam gdzie? A zatem ponawiam pytanie. Moje pytanie tyczy się przeróbki, Ładzianki. Czy wycinacie te śruby i podkładki? (Bo nie wiem czy nie będą korodować). A i jeszcze jedno, czy ktoś może chce kupić taką nagrzewnice (Bo mam dwie).

Przez takich „moderatorów” te forum nie ma sensu bytu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i bardzo dziękuje za odp. Tak właśnie myślałem, ale chciałem się upewnić! A czy czyszczenie octem, kwaskiem i elektrolizą nie wystarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jak widze w poprzednim temacie zawarłes oferte sprzedaży - a jak mozesz przeczytac opis działu GIEŁDA wynika ze powinniens dostac bana odrazu...

2. Za obrażanie innych userów mozesz miec zawieszone konto na miesiac..

3. Tak to juz było - wystarczyło zobaczyc w jakis temat z pierwszej strony lub wpisac w wyszukiwarce "podkładka"

4. Czyszczenie kwaskiem itp. nie spowoduje znikniecie podkładek które powodują powstawanie rdzy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jak widze w poprzednim temacie zawarłes oferte sprzedaży - a jak mozesz przeczytac opis działu GIEŁDA wynika ze powinniens dostac bana odrazu...

2. Za obrażanie innych userów mozesz miec zawieszone konto na miesiac..

3. Tak to juz było - wystarczyło zobaczyc w jakis temat z pierwszej strony lub  wpisac w wyszukiwarce podkładka

4. Czyszczenie kwaskiem itp. nie spowoduje znikniecie podkładek które powodują powstawanie rdzy..

1421796[/snapback]

Ad1)

Ja tu nie chce handlować, poprostu spytałem!

Ad2)

Ja nikogo nie obrażam, tylko drażni mnie jak ktos pisze tylko po to, aby pisać. A nie wnosi nic w temat.(A lekcewarzenie, to też obrażanie)

Ad3)

Prosze mi pokazać gdzie? Było o innych nagrzewnicach. Ja jeszcze nie rozbierałem łady i nie wiem jak jest zbudowana, dla tego te pytanie.

Ad4)

Wiem o tym. Te metody są do usuwania kamienia, rdzy, itp (a nie wycinania w miedzi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie z podanych tematów już czytałem!(ale w nich nie bardzo jest odp. na moje pytanie) A tobie Nazir gratuluje wykonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe.. no tak...

Twoje pytanie to: "Moje pytanie tyczy się przeróbki, Ładzianki. Czy wycinacie te śruby i podkładki? (Bo nie wiem czy nie będą korodować)

I chcesz mi powiedziec ze po przeczytaniu wszystkich tych tematów ne znalazłes na nie odpowiedzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe.. no tak...

Twoje pytanie to: "Moje pytanie tyczy się przeróbki, Ładzianki. Czy wycinacie te śruby i podkładki? (Bo nie wiem czy nie będą korodować)

I chcesz mi powiedziec ze po przeczytaniu wszystkich tych tematów ne znalazłes na nie odpowiedzi...

1421934[/snapback]

I tak i nie. Niektórzy mówią, że trzeba, drudzy, że nie. A zatem nie wiem, o co ci chodzi? Jak masz być opryskliwy to nie pisz, szkoda tylko twojej energii. Może znajdzie się ktoś, kto ma o tym pojęcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj chłopcze, za duzo pogrywasz :|

lepiej odlutować zbiorniczek podgrzac te nakretki, to same wyjdą, nie trzeba nic wycinac i dewastowac zbiorniczka, a luki po śrubach można łatwo załatac poniewaz sa małe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadałem proste pytanie, związane z nagrzewnicami. A znowu jakiś moderator je skasował. Pewnie jakiś imbecyl mi powie, że to już było! A ja się pytam gdzie? A zatem ponawiam pytanie. Moje pytanie tyczy się przeróbki, Ładzianki. Czy wycinacie te śruby i podkładki? (Bo nie wiem czy nie będą korodować). A i jeszcze jedno, czy ktoś może chce kupić taką nagrzewnice (Bo mam dwie).

Przez takich „moderatorów” te forum nie ma sensu bytu!

1421760[/snapback]

no sorry , ale jak to nie jest oferta sprzedazy to jestem przyrodnim bratem hitlera :|

a co do tych podkladek , dostales sporo odpowiedzi , nie wiem jak ty szukales ze 'jedni radza , drudzy nie' , przeca to jest korodujace , jak mozna to zostawic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprostu niektórzy MUSZA zalozyc nowy topic zeby sie dowiedziec tego, czego mogliby dowiedziec sie z innych...

z drugiej strony sa i tacy, którzy MUSZA dac bezsensowna i niedotyczaca tematu odpowiedz (np. JA :blink: :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...