Menthos Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam, sprawa wygląda tak: zrobiłem sobie grafike do strony w Photoshopie. Następnie ją pocielem, i ustawilem jako tło na stronie. Dodalem butony. i wszysko jest ok. tylko mam jedno pytanie. W centrum strony znajduje sie miesce, w którym będą wpisywane informacje. jest to jeden duży prostokąt. Jak moge zrobić aby czysta strona, na której znajduje sie tekst po wciśnięciu odnośnika wyświetlała się bedzie w owym centralnym kwadracie. ? Wiem ze moge poprostu skopiowac ogólnie strone, i tylko wpisywac w ten kwadrat teksty, no ale przy dużej grafice na stronie będzie wolno chodziła. I dlatego prosiłbym o pomoc, jakie komentdy musze i gdzie wpisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 niekoniecznie bedzie to wolno chodzilo, obrazki po zaladowaniu sie strony glwnej zostna zcacheowane, wiec nastepne podstrny te sam eobrazki pobiora juz z dysku. co do pytania, WYDAJE mi sie (95%) ze nie jest mozliwe przeladowanie tyko jednego elementu strony. zeby to soiagnac, musialbys zrobic albo ramke pllywajaca, albo ramki, ale oba rozwiazania sa takie sobie, ja jednak przeladowywalbym cala stronke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 html - iframe php - include Jesli tego nie zrobisz to polecam kilka kursow i nauke od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...