Gość JPL Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mam GF MX 440. Ostatnio zciągąłem benchmarka Far Cry'a, render ustawiłem na OpenGl i max ustawienia bez AA i w teście wychodzi mi średnio ok. 12 FPS. W grze niemam takiej możliwości i chciałem sie was spytać czy można to jakoś jednak ustwić. Może trzeba jakieś ustawienia pozmieniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 musisz w pliku config.sys przestawic linijke r_display driver (albo jakos tak) z "direct3d" na "opengl" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A gdzie ten plik sie znajduje? Jakoś sie w tym nie łapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 tam gdzie zainstalowałes x:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A gdzie ten plik sie znajduje? Jakoś sie w tym nie łapie. 1422181[/snapback] Dodam tylko ze chodzi o plik system.cfg odpalasz go z notatnika i znajdujesz linijke r_Driver = "Direct3D9" dalej tak jak radzi Grobel :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dzięki już mam OpenGL. Ta opcja była w game.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...