koziolk Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Mam maly problem z wyswietlaniem pelnych okien w ie 6. Np. gdy odpalam jakas strone na forum-oczywiscie jestem zalogowany pod nick`iem sa gwiazdki wskazujace ilosc postow,itd., u mnie jest pusta ramka z napisem ...uczestnik. To samo ma miejsce na wielu wielu innych stronach sama ramka z napisem... :? Czy ktos wiem co musze doinstalowac aby bylo ok. btw->mam zainstalowana "ms virtual machine java" i w opcjach IE mam wlaczone kompilator java oraz konsola java Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Masz Xp + Sp1 :idea: Jeśli tak to już było, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 a umnie raz są te gwiazdki a nastepnym razem nima ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...