oldskul Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Otóż, mój kolega posiada tego nieszczęsnego 2 Mx 200 32 Mb, nie wiem jaka firma, jutro się do niego wybieram. Prosił mnie, żebym mu go lekko podkręcił, bo on nie chce się do tego zabierać. Najwyżej jak się spali to skołuje mu tego 2 Mx. Ale nie wiem czy to podkręcanie ma sens.. Słyszałem, że można tą kartę przemodować na Quadro Rivaturnerem, nawet jest taki topic. Może mi się uda ? Tylko, czy trzeba coś robić z biosem karty ?? Oto jest pytanie, czekam na odp. Z góry thx. Może jeszcze mu proca zakręce, bo ma Athlona 1700 +, a te się ponoć dobrze kręcą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 hmm tez mma takiego i wiem do cego sie nadaje, oddalem go dziewczynie filmy na nim oglada :) podkrecanie go cto tylko dla czystej przyjemnosci, gry i tak nie beda chodzic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Wiec tak, karta standardowo taktowana jest 175/143 i ma 64 bitowa szyne pamieci, wiec jest to 'najbiedniejszy" GF z seri 2 MX. Na taej karcie zamontowalem sobie radiatorki na pamieci i wiekszy radiator na rdzen i wyciagnalem maxymalnie 2000/200, jednakze po 2 godzinach grania w cokolwiek pojawialy sie bugi, zszedlem do bezpiecznego 180/180 i tak narazie wegetuje. Zmodowalem go rivatunerem na quadro i chociaz mam satysfakcje, ze w sterownikach pisze quadro2 :). Dodam, iz Second Sight (komp taki jak w podpisie) chodzi calkiem plyniie w 800x600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...