grzegorz111111 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jak to zrobic ?? ( jestem adminem malej sieci 2 kompy) a) Piszecie maila do admina aby przyznał wam zupełnie nowe adresy (ip, dns, brama, maska podsieci) Gdy już je otrzymacie ustawiacie je w kompie z serwerem, w ten sposób komputer ten stanie sie czescia zupełnie nowej sieci lan<<<<<< B) Odpalacie serwer i gracie, teraz userzy lanu sa traktowani przez serwer jak userzy z zewnatrz chodzi mi o punkt ( a ) mam ruter microcom 400 jesli bedzie trzeba moge dac tu screny z jego ustawieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jak to zrobic ?? ( jestem adminem malej sieci 2 kompy) a) Piszecie maila do admina aby przyznał wam zupełnie nowe adresy (ip, dns, brama, maska podsieci) Gdy już je otrzymacie ustawiacie je w kompie z serwerem, w ten sposób komputer ten stanie sie czescia zupełnie nowej sieci lan<<<<<< B) Odpalacie serwer i gracie, teraz userzy lanu sa traktowani przez serwer jak userzy z zewnatrz chodzi mi o punkt ( a ) mam ruter microcom 400 jesli bedzie trzeba moge dac tu screny z jego ustawieniami 1423489[/snapback] o co ci dokladnie chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz111111 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) zobacz na tej stronce wedlug rozwiazania nr3 http://83.149.103.60/~solo/forum//index.php?showtopic=3179 Edytowane 3 Maja 2005 przez grzegorz111111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...