Olek Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Mam kumpla posiada on kompa którego kupił w hipermarkecie :-( w Grudniu minął dwa lata i jak się domyslacie komputer na dzisiejsze czasy nie jest nic wart a oto skróconowa konfiguracja P III 500 płyta i810 ze zintegrowana garfika i muzyka (brak AGP, 2xDIMM, 3xPCI) 256 RAM kupione jakis miesiąc temu I związku z tym mam pytanko posiada on 300-400 zł ale nai cenat wiecej na rozbudowe i co zrobic wiem oddać do muzeum :-) ale poważnei mam trzy propozycje cobyście radzili P.S wymiana DIMM na DDR nei wchodzi w rachube nie stac go a komputer nie musi byc wypasny tak aby chociarz coś chodziło na minimum bo nawet WARCFRAFT 3 się tnie ;-( a oto propozycje 1.kupic płyte i grafe i założyc na nia PIII a w przyszłości CELERONA (doradzcie jaką płyte aby starczyło $) 2.kupić używaną płyte i Diurona 800 oarz RIVE TNT ( (doradzcie jaką płyte lub inna grafę) 3.NOWA płyta ECS zintegrowaną i DURON 1200 powinna starczyć :-) jesli macie swoje propozycje piszcie aha ograniczone fundusze MAX 400 zł :-( :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 nowa mobo, w pshyshlosci celeron, tzn mobo nowa dla niego, ale uzywana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 1) Zostawić PIII + dobra mobo + stara panięc + Gf2MX 2) polecam :) Mobo ECS (K7vza lub K7s5a) 200-250zł + Duron 1200 180zł(ew. ~800 za 130-150zł)+ posiadany ram 0zł + Gf2MX200/400 150-180zł = troche więcej niż macie ale nie wiem czy pośadane fundusze obejmuja już kasę za sprzedaż starego sprzętu, PIII mozna niezle sprzedać więc powinniście się jakoś zmieścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 niech sobie walnie asusa p3b-f mozna na niej spoko krecic tego p3 do 667 co jest bardzo prawdopodobne i w przyszlosci copermina tesz wsadzi i jakis gf2 z 256Mb jakie ma to bedzie dobrze chodzic i dosc szybko poczuje kopa jak sie patrzy niedlugo bede swego opychal to moze do mnie napisac w 400 sie zmiesci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 odp. 1 mobo - ??????? grafa - Gf2MX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...