bruce Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 qrcze, mialem cos takiego kiedys, mooglby ktos dac linka do czegfos takiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 bylo kiedys cos takiego, PS2Rate chyba a jak masz XP to mozesz tam zmienic bez zadnego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 witam tutaj jest link do psrate ftp://cool.hot.ee/pub/download//ps2rate.zip pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 a cos takiego do myshki usb??? :P mam 98 i nie moge zmieniac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja mam przaejscioofke usb----->ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja tesh :P ale to nie to samo :) heh, bede shukal dalej, ale dziek,i :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Bruce siak snajciesh plika to zapodaj linka cycu jeden 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 w usb jest domyslnie rate 120, a wiekszosc myszek i tak nie wyciaga 180 nawet jesli ustawisz na 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a moze w rejestrze darade cos ustawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 na usb nie wiekszysz rate'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 na usb nie wiekszysz rate'a :Pno to jush nie shookam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...