Kwiecień Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jeśli ktoś czytał nowego Chipa to pewnie zauważył dziwną informację o MSI-8888 czyli MX440 agp8x. Pisze tam że tą grafe da się podkręcić na GPU 390, PAMIĘĆ 719 :mrgreen: !?!?!?!?! Coś mi się zdaje że im odbiło!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Pewnie tak, i za tą cenę to się nawet jej nie opłaca kupować, no chyba że mówisz kumplowi "mam grafe z agp 8x, i co ty na to?" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja również słyszałem. Nowe GF4MX ma pamięci BGA i kręci siębardzo dobrze, na jakimś serwsie czytałem, ze na 685, ale to było dawno temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 I co z tego skoro.... to jest nadal podkręcony GF2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jeśli ktoś czytał nowego Chipa to pewnie zauważył dziwną informację o MSI-8888 czyli MX440 agp8x. Pisze tam że tą grafe da się podkręcić na GPU 390, PAMIĘĆ 719 :mrgreen: !?!?!?!?! Coś mi się zdaje że im odbiło!! Napisali tyle, bo w sterownikach mozna tyle ustawic, jest w chpie screen z ta opcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...