mos84 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 witam. jak narazie nie moge znalezc iformacji ani o tytm jak zrobic flesza firmwawe'u, ani skąd wziąśc nowy formware. narazie w moim dysku jest oryginalny firm, ale denerwuje mnie dzwiny dźwiek jakby zapisu na dysk co kilka sekund i mam nadzieje ze nowy firm to zalatwi. Moze mi ktos udzielic informacji o fleszowaniu i dac linka do nowego firm'a tego dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Było o tym kilka postów niżej. Na twoim miejscu zastanowił bym sie nad flashowaniem dysku , bardzo łatwo można zjebać dysk tak ze sam nic juz niezrobisz. Poza tym można stracic dane. Wiem bo sam rozj..... swój dysk przez głupote i teraz żałuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 zgasza sie było kilka postów niżej ale tam nie ma odpowiedzi na moje pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...