trutututu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=572 sa bardzo tanie wiec zaczalem sie zastanawiac jak u nich z jakoscia.... czy ktos ma juz jakies doswiadczenia z tymi radiatorami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psiochun Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Daj spokój, lepiej kup sobie lody;] wybierz coś sobie byle nie te spire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) z czego wynika twoje negatywne nastawienie do tego wynalazku ? :) szukam czegos taniego do schlodzenia pamieci ram - jakos powierzchnia oddawania ciepla mnie nie przekonuje do typowych radiatorow tzw "kanapek" wiec chcialem kupic te od spire :P Edytowane 4 Maja 2005 przez trutututu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ja kupiłem takie na WGK po 3zł i zamierzam je na szafira 9550 wrzucić. Pod spodem jest taka "taśma", zerwe ją, szlif na lustro i na taśme miedzianą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 tylko uwazaj co kupujesz - ja na 4maxie kupilem tasme i sie nie chce kleic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...