oldskul Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Gdy byłem ostatnio w sklepie komputerowym, moją uwagę przykuła karta RADEON 9800SE POWERCOLOR Bravo 128DDR 256bit TV/DVI. Kosztuje ona 490PLN.Więc kieruję do was pytanie, czy opłaca się kupić tą kartę i czy w ogóle warto ?? Edytowane 4 Maja 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 W tej cenie możesz kupić 9800pro, chociażby na allegro. Niewiele więcej dokładając możesz zakupić GF6600. Wersji SE bym nie kupywał w tej cenie, pare miesięcy temu sprzedałem swojego Sapphire 9800SE 128MB(128bit) + VGA Silencer w cenie 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 nie masz tez zadnej pewnosci ze ci sie zmoduje do PRO... tak jk napisał spiderko najlepszym trozwiązaniem bedzie GF6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 za tyle to sobie żarty chyba stroją albo kupili drogo i nie mają co z tym zrobić ostatnio ktoś kupował nówkę za niecałe 400 zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...