Dr_Ozda Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam Problem jest taki : płytka niewiadomo jaka (nic nie pisze między slotami bo są na oddzielnej płytce :blink: ) wiem ze można walnąc dwa procki Pentium PRO 180mhz lub 200Mhz posiadam ten drugi ale tylko jeden ram jest \ działczy grafa jest \ działczydziałczy dysk twardy jest, stacja dysków jest, zasilacz jest wszytsko połączone :D. POWER. Startuje zaczyna piskać i stoi :mur: co może być nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Brak drugiego proca ? Moze nie chce startować tylko z jednym procem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 sądzisz?? poszperam może znajde drugiego sprawnego :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 właśnie znalazłem reszt eobudowy od niego i jest tam taka śmiechna naklejka :huh: na której pisze na pierwszym "Primary Processor Socket" a na drugim "Second Processor Upgrade Socket" także powinno poleciec na jednym lece dalej szperać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Raczej możliwe, choć nie jestem w 100% pewnien...ale jak wykluczasz resztę komponentów to chyba raczej brak drugiego CPU :) Ud: wkładasz CPU oczywiscie w ten pierwszy socket prawda ? :) Edytowane 4 Maja 2005 przez OCMaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 tak w "Primary" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mobo na 100% sprawne jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Szczeże to nieiwem ostatnio chodziła z jakieś rok temu Edytowane 4 Maja 2005 przez Dr_Ozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 z tego co zauważyłem to ktoś prubował wstawić kośc ramu zasilaną 5V zamiast 3,3 jak jest napisane na płytce może coś od tego:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...