kemezrp Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 roznica w cenie niewielka ale zawsze sa za i przeciw. ktory jest lepszym rozwiazaniem. obecnie jade na box`owym wentylu amd i mi zaczal troche halasowac. licze na komstruktywne opini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Sam mam tego coolermastera i chwale go... Cichy, miedziany, tani i wydajny... No i do tego heatpipy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Sam mam tego coolermastera i chwale go... Cichy, miedziany, tani i wydajny... No i do tego heatpipy.. ;] Widziałem niedawno Twoje komentarze o zbyt niskiej cenie or smthg :) Na czym masz posadzonego tego coolermastera ? i jakie temp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...