mast666 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mam pewien problem. Chodzi o stały monitoring prowadzony na komputerze przez mojego ojca. Postanowiłem walczyć z ta sytuacją, tyle że sam jestem cienki bolek i sie nie znam ( hardsuxx :(). Sytuacja wygląda następująco. Ojciec może sprawdzać godziny wł i wył komputera. Myślałem że robi to jakimś progzem pod windowsem, ale mam wątpiliwośći... Jest w stanie sprawdzić ile siedziałem na komputerze nawet gdy odpalam knoppixa na live cd ( przynajmniej tak twierdz...). Mam Wxp bez SP2. W podglądzie zdarzeń, wtedy kiedy siedział na kompie odpalono eventlog, Service Control Manager oraz esent. Prosiłbym o pomoc, przynajmniej gdzie mam czaić co i jak, Za wszystkie odp z gówy dziekuje i pozdrawiam, przepraszam za literówki :> :mur: help dla n00ba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mast666 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 nikt ? zero propozycji ? : < Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...