djwolfek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mój problem jest taki, potrzebuje fabrycznie ustawionych nazwy użytkowinka i hasła do panelu logowania w przeglądarce internetowej aby dostać sie do routera firmy Comtrend ct-507. Kumpel wyjechał do Anglii i prosił mnie o skonfigurowanie dla nowej opcji neostrady dla mamy ale nie zostawił mi swoich danych, wiem ze mozna zresetowac router i wpisac ustawienia fabryczne ale nie mam ich rowniez, jezeli ktos ma taki sprzet lub zna standardy firmy Comtrend bede wdzieczny ogromnie.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo-kan Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Mój problem jest taki, potrzebuje fabrycznie ustawionych nazwy użytkowinka i hasła do panelu logowania w przeglądarce internetowej aby dostać sie do routera firmy Comtrend ct-507. Kumpel wyjechał do Anglii i prosił mnie o skonfigurowanie dla nowej opcji neostrady dla mamy ale nie zostawił mi swoich danych, wiem ze mozna zresetowac router i wpisac ustawienia fabryczne ale nie mam ich rowniez, jezeli ktos ma taki sprzet lub zna standardy firmy Comtrend bede wdzieczny ogromnie.Pozdrawiam serdecznie 1427211[/snapback] login: root haslo: 12345. z rpką albo bez nie pamietam Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...