oldskul Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 JAk montowałem obrazy na Daemonie, poźniej po instalce, odmontowalem, usunalem wirtualne napędy, a tu taki problem... Mam dysk podzielony na 3 patrycje (C,D,E - dla niewtajemniczonych) i mam taki problem. Mam 2 napędy, DVD i CDR-W, powinny one mieć cyfry kolejno F i G, ale mają G i I :mur: Jak zrobić, żeby miały F i G HELLLP!!!!!!! Próbowalem już je wyłączyć i włączyć ponownie, ale to nic nie dało, usunąłem Daemona ale nadal tak jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Start - Ustawienia -Panel Sterowania- Narzedzia Administracyjne - Zarzadzanie Komputerem - Zarzadzanie Dyskami i tam prawym na naped i opcja zmien litere dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dzięki Nyny :D Już jest git... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...