THORGAL Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Zauwazylem wyrazny spadek jakosci-szybkosci doa=stepu do netu ze strony aster city nic sie nie zmienilo przeinstalowalem winde i IE 6 i nadal slabo... Mam stale lacze od miesiaca i nie wiem...moze cos wyczyscic moze usunac Aha zainstalowalem Offifce-a :( musialem :( Uzywam Nortona Utilities-a 2002 i wszystko co potrzebne juz nim zrobilem Dlugo wybiera strony i niekiedy musze zrestartowc kompa zeby wejsc na strone ktora nie chciala sie otworzyc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Zauwazylem wyrazny spadek jakosci-szybkosci doa=stepu do netu ze strony aster city nic sie nie zmienilo przeinstalowalem winde i IE 6 i nadal slabo... Mam stale lacze od miesiaca i nie wiem...moze cos wyczyscic moze usunac Aha zainstalowalem Offifce-a :( musialem :( Uzywam Nortona Utilities-a 2002 i wszystko co potrzebne juz nim zrobilem Dlugo wybiera strony i niekiedy musze zrestartowc kompa zeby wejsc na strone ktora nie chciala sie otworzyc.... NU 2002 w znaczacy sposob przymula kompa, duzo szybszy jest 2001 ( ale pewnie uzywasz tez winszita XP ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam winde 98, myslisz zeby wywalic NU 2002 ? Mialem jakiegos wira co sie w MBR ulokowal moze to on cos namieszal ? Pieprzony Office :( zawsze cos przez niego zalapie, przeciez nie bede trzymal monitora w autostarcie bo zrobie sobie z kompa trabanta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Zauwazylem wyrazny spadek jakosci-szybkosci doa=stepu do netu ze strony aster city nic sie nie zmienilo przeinstalowalem winde i IE 6 i nadal slabo... po 1 - czy po reinstalce IE6 wpisales w ustawieniach sciezke do skryptu z PROXY - jezeli nie to dlatego wolno chodzi (zreszta ja tez zauwazylem ze ostatnio czesto cos "wolno" chodzi to ustrojstwo i nie tylko w Aster ale w Chello tez nazekaja nie mowiac o tepsie bo to "normalne") po 2 - dziwne z tymi restartami - pewnie niezle cos namieszales (moze czysta instalka Windy cos da - ale to ostatecznosc) po 3 - polecam cos innego niz IE - ja uzywam Opery 6.x i chodzi OK - jak dla testu odpalilem IE 5.5 to myslalem ze wyjde z siebie :x PS link do skryptu http://www.astercity.net/acc.pac (mam nadzieje ze wiesz gdzie to wlanac jak nie to zerknij tu http://home.astercity.net/pomoc/surf_2.shtml) PS2 jak chcesz sobie "odswierzyc" dzialanie netu - to zamiast restartowac odpal WINIPCFG.EXE i najpierw daj zwolnij wszystko a za chwile odnow wszystko pomaga :) (program znajduje sie w C:WINDOWS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...