ricko11 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam. Male pytanko- jaka jest roznica w pracy pamieci pomiedzy ustawieniami T1 aT2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dosc spora, polecam na ogolnikowy test Aide (obecnie Everest Home Edition) opcja test - z wlaczonym T1 i drugi przy tych samych timingach z wlaczonym T2. PS : Moze sie okazac, ze przy wlaczonym T1 bedziesz miec zwisa od razu przy wejsciu do Windowsa, ale jak sie uda to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Roznica w wydajnosci na kozysc 1T. Z 2T mozesz miec wyzsze timingi ale przy gorszych 1T bedzie wyzsza wydajnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRKOz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 na jakich kosciach masz te kingstony?? jezeli beda dobre to na 1T pojda a jezeli przecietne to tylko 2T...ale to wyjdzie przy starcie windy i pierwszych testach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A gdzie mozna sobie przestawic na T1 ? :) Bo cos nie moge tego znalezc nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) ja wlasnie moje Elixiry ustawilem na T1 oraz timingi na 2,5-3-3-7 na szynie 171MHZ oczywiscie synchro z prockiem i czy czasem pamieci nie beda sie za mocno grzaly??? bo nie mam na nich kompletnie zadnego chlodzenia, co prawda pamieci sie sa mocno podkrecone ale zawsze cos... poki co winda mi sie nie wiesza a zaraz bede testowal... PS. mam pytanie, kupilem calkiem niedawno te pamiatki i sa niby na gwarancji wieczystej ale nie dostalem zadnego kwitku podtwierdzajacego :( co prawda jak kupilem TwinMosa tez nic nie dostalem ale jakos bylem bardziej przekonany do reklamacji w razie czego... i czy jak (odpukac) spali mi sie pamiec to gzie mam ja reklamowac oraz jak to zrobic???? wie ktos cos na ten temat???? Edytowane 14 Maja 2005 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...