adib Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Mam taki problem: Posiadam e-booka w formacie .lit ,ale musze koniecznie go przerobić na .txt ściągnołem jakiś konwerter textowy lecz skonwertowała mi się tylko strona nr 1 !! Czym skutecznie przekonwertować ten format, abym miał wszystkstrony ?!? Dzięki z góry za pomoc ! Pozdrawiam adib :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 to napewno w programie mozesz ustawić ile stron ma konwertować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adib Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No właśnie przeszukałem cały program i nie ma takiej opcji, czy też menu wyboru ilości stron ! A przyokazji witam na waszym forum wszystkich użytkowników od dziś jestem jednym z was :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Program którego uzyles skonwertowal ci pewnie tylko 1 strone bo byl nie zarejestrowany. Byla to pewnie wersja demo i dlatego tylko 1 strona. Musisz wykupic program lub poszukac jakies darmowej alternatywy np tutaj: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=*.lit+to+*.txt&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...