Peterq Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 pamietacie jak mowilem ze mi sie udalo zdjac wiatrak bez ukruszenia proca nalozylem paste i mialem 10 stopni mniej na procu czyli 44, teraz mam znowu 55...a co najdziwniejsze zauwazylem zem wszystko ostyanio mam jakis gorace bardziej...grafa sie strasznie grzeje...i tam gdzie mam mies 12v pokazuje 12,6-12,8 to strasznie duzo!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a jakiej pasty uzywasz jak zwyklej za 5 zł to sie nie dziwie ze wyparowywuje pasta ze srebrem trzyma sie znacznie dluzej wiec powinienies zakupic taka ;p A co do Twojej temperatury to nie jest ona taka zła moze poprostu zaczeli grzac w mieszkaniu na zimie i stad te 10C wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 u mnie ostatnio podobnie, z tym ze ja mam Thermopoxa 75AGS Zima idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 prawda jest taka ze pasty sie zuzywaja, ja uzywam tylko arctic silvera II i III, jak zakladalem blok wodny na proca na miom straym coolerze byly resztki pasty, dzis zdjalem cooler z grafy bo cos mi sie za cieplo na niej zrobilo i prosze bardzo ... bardzo niewielka ilosc pasty zostala, imho zeby uzyskac najlepsza wydajnosc nalezy robic wymiane pasty co okolo 4-6 miesiecy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 nalezy robic wymiane pasty co okolo 4-6 miesiecy Hehe ja musze co miesiąc wymieniać paste (H) na procku bo mi znika o dziwo na grafice nie zmieniałem od roku i nic nie ubyło poważnie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a ja nagrafie nie sprawdzam- jakoś sie boje odlepiać tego radiatorka ;). A z proca to mi wyparowała pieknie ,ale jutro odostane stebrną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 taka pasta moosi sie kiedys zuzyc szczegolnie jak ma kontakt z tak doza temp. i jest za 5zł :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Taaaaa, a świstak siedzi... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 zauwazylem,z e tego titana jest jakos mniej po jakims czasie, ale moze mi sie tylo wydaje, od tej pory uzywam arctica 3 i ejstem hepi :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 nalezy robic wymiane pasty co okolo 4-6 miesiecy Hehe ja musze co miesiąc wymieniać paste (H) na procku bo mi znika o dziwo na grafice nie zmieniałem od roku i nic nie ubyło poważnie :!: moze dlatego ze na procku jest pionowo a na grafie poziomo mi kiedys wyciekła biała gesta ciecz z procka (celek 400 box) i pozostał jakiś biały proszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 hehe ja mam tak samo ta pasta H jest do dupu ale jak sie wymieni raz na 3 miechy to przecie nic sie nie stanie to i tak przyjemnosc pogrzebac sobie w kompie!!! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 hehe ja mam tak samo ta pasta H jest do dupu ale jak sie wymieni raz na 3 miechy to przecie nic sie nie stanie to i tak przyjemnosc pogrzebac sobie w kompie Znam rownie przyjemne miejsca do grzebania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 heh.....chyba bedzie trzeba sciagnac znowu radka z proca.....tylko ja sie boje zawsze;) a mam jeszcze pytanie...powidzcie....czy ten voltage 12, nie jest za wysoki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 hehe ja mam tak samo ta pasta H jest do dupu ale jak sie wymieni raz na 3 miechy to przecie nic sie nie stanie to i tak przyjemnosc pogrzebac sobie w kompie Znam rownie przyjemne miejsca do grzebania :P ja tesz ale robie to TROCHE czesciej!!! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 no przy rowerze, niema jak czyszczenie kasety szczotka do zemboof :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...