Skocz do zawartości
Peterq

deeeeeeem znowu to samo...ta pasta wyparowuje???

Rekomendowane odpowiedzi

pamietacie jak mowilem ze mi sie udalo zdjac wiatrak bez ukruszenia proca nalozylem paste i mialem 10 stopni mniej na procu czyli 44, teraz mam znowu 55...a co najdziwniejsze zauwazylem zem wszystko ostyanio mam jakis gorace bardziej...grafa sie strasznie grzeje...i tam gdzie mam mies 12v pokazuje 12,6-12,8 to strasznie duzo!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakiej pasty uzywasz jak zwyklej za 5 zł to sie nie dziwie ze wyparowywuje

pasta ze srebrem trzyma sie znacznie dluzej wiec powinienies zakupic taka ;p

A co do Twojej temperatury to nie jest ona taka zła moze poprostu zaczeli grzac w mieszkaniu na zimie i stad te 10C wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawda jest taka ze pasty sie zuzywaja, ja uzywam tylko arctic silvera II i III, jak zakladalem blok wodny na proca na miom straym coolerze byly resztki pasty, dzis zdjalem cooler z grafy bo cos mi sie za cieplo na niej zrobilo i prosze bardzo ... bardzo niewielka ilosc pasty zostala, imho zeby uzyskac najlepsza wydajnosc nalezy robic wymiane pasty co okolo 4-6 miesiecy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nalezy robic wymiane pasty co okolo 4-6 miesiecy

Hehe ja musze co miesiąc wymieniać paste (H) na procku bo mi znika o dziwo na grafice nie zmieniałem od roku i nic nie ubyło poważnie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nalezy robic wymiane pasty co okolo 4-6 miesiecy

Hehe ja musze co miesiąc wymieniać paste (H) na procku bo mi znika o dziwo na grafice nie zmieniałem od roku i nic nie ubyło poważnie :!:

moze dlatego ze na procku jest pionowo a na grafie poziomo

mi kiedys wyciekła biała gesta ciecz z procka (celek 400 box) i pozostał jakiś biały proszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja mam tak samo ta pasta H jest do dupu ale jak sie wymieni raz na 3 miechy to przecie nic sie nie stanie to i tak przyjemnosc pogrzebac sobie w kompie

Znam rownie przyjemne miejsca do grzebania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja mam tak samo ta pasta H jest do dupu ale jak sie wymieni raz na 3 miechy to przecie nic sie nie stanie to i tak przyjemnosc pogrzebac sobie w kompie

Znam rownie przyjemne miejsca do grzebania  :P

ja tesz ale robie to TROCHE czesciej!!! :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...